Varsapp Puan Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır?

07-04-2024 07:40
Varsapp Puan Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır?

Satın almak yerine günlük ve teknolojik ürünleri kiralayabileceğiniz Varsapp, tüketici alışkanlıklarını büyük ölçüde değiştirir. Bu kapsamda kullanıcıları teşvik etmek amacıyla Varsapp puan sistemini öne sürer. 


Varsapp'te aktif olan kullanıcıların puan kazanıp hediye çeki oluşturabilecekleri bu sistemde 1 TL = 10 puan olarak belirlenir. Bu puanları kazanmak için ürünlere yorum yapabilir, tavsiyede bulunabilir ya da üye olabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinizi Varsapp’e hediye çekleri ile davet edebilirsiniz.


Aşağıdaki başlıklar çerçevesinde sistem hakkında size detaylı bilgileri aktarıyoruz:


- Varsapp puan sistemi nedir? 

- Varsapp puan sistemi ne işe yarar?

- Hediye çeki nasıl oluşturulur?

- Hediye çeki nasıl kullanılır?

Varsapp puan sistemi nedir? 

Varsapp içinde ürün kiralama, yorum yapma, çevrenize önerme ve benzeri faaliyetleriniz için puan sistemini değerlendirebilirsiniz. Bu kapsamda Varsapp puan sistemi, aktif kullanıcılar için avantajlı ücretlerle ürün kiralama ya da dilerlerse sevdiklerine hediye çekleri iletme fırsatı sunan bir sistemdir.


Varsapp puan sistemi ile Varsapp içindeki faaliyetleriniz için şu puanları kazanabilirsiniz:


Etkinlik

Puan

TL

Üye olma

1000 puan

100 TL

Yorum yapma

1200 puan

120 TL

Tavsiyede bulunma

1000 puan

100 TL

Sipariş oluşturma (her siparişte geçerli)

1500 puan

150 TL

Davet sistemiyle kullanıcı getirme (700 TL değerinde kiralama için)

2000 puan

200 TL

Varsapp puan sistemi ne işe yarar?

Varsapp puan sistemi, kullanıcıların bireysel olarak puan kazanarak avantajlı kiralama seçeneklerini değerlendirmesini sağlar. Ayrıca farklı kişilere hediye çekleri iletip ürün kiralama dünyasına onları da çeker.


Ürün kiralayarak yeşil bir hareketin daha fazla içinde olabilmek için Varsapp puan sistemi kullanışlıdır. Bu noktada sürekli kiralama yapmanız durumunda her kiralamada daha uygun fırsatları değerlendirebilirsiniz.


Varsapp puan sistemi ile hediye çekleri oluşturup çevrenizi sürece dahil edebilirsiniz. Varsapp’e getirdiğiniz arkadaşınız ile birlikte kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu sayede o harcadıkça siz kazanırsınız. Bu döngüyü oluşturduğunuzda ürün satın almak yerine kiralamak çok daha keyifli olur.

Hediye çeki nasıl oluşturulur?

Varsapp'e üye olduktan sonra puan ve hediye çeklerinizi görüntüleyebilirsiniz. Bunun için Profilim kısmından Puan ve Hediye Çeklerine Bak seçeneğine tıklamalısınız. Tam olarak bu bölümde puanlarınızı ve hediye çeklerinizi görebileceksiniz.


Hediye çeki oluşturmak için en az 100 TL gerekir. Bu miktarda puanınız olduğunda hediye çekini aynı sayfa üzerinden oluşturabilirsiniz.

Hediye çeki nasıl kullanılır?

Varsapp'te kazandığınız puanları kendiniz için harcamak yerine arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Bu hediye çeki sistemi için bazı şartlar vardır:


- Hediye çeklerine KDV dahildir. Ayrıca bu çekleri sevdikleriniz indirimli ürünlerde kullanabilir.

- Hediye çekleri için en düşük limit 100 TL yani 1000 puandır. En yüksek limit ise 200 TL yani 2000 puandır.

- Hediye çeki en az 700 TL değerindeki kiralamalar için uygundur.

- Hediye çekleri tüm kategorilerde ve markalarda geçerlidir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.