Dyson Süpürge Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

02-11-2022 13:18
Dyson Süpürge Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

Yaşam alanlarımızı temizlerken en önemli yardımcımız süpürgelerdir. Ev temizliğinin olmazsa olmazı kabul edilen bu aletin birçok farklı marka ve modeli mevcut. Bu pek çok markanın model ve süpürgeleri arasında Dyson popülerliğini günden güne arttırıyor. Üstün kalitesiyle dikkat çeken bu marka, yüksek fiyatlı ancak başarılı süpürgeler üretiyor.

Dyson süpürgelerin farkı nedir?


Dyson; ilk toz torbasız süpürgeyi üreten marka olarak bilinir ve özelliğiyle markanın ürünleri profesyonel anlamda temizlik ihtiyacınızı karşılayabilecek bir alternatif oluşturur. Diğer markalardan farklı olarak ekonomik kullanım sunan Dyson ürünleri çevre dostu ve az enerji tüketen bir yapısı ile hem elektrikten tasarruf sağlar hem de çevreyi korur. Yüksek vakum gücüne sahip, uzun ömürlü elektrik süpürgeleri sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek Dyson markasının ürünleri farklı renklerde, boyutlarda, tasarımlarda ve özelliklerde kullanıcılara sunulur. Kullanışlı tasarıma sahip Dyson elektrikli süpürgeler, pratikliği ve kolay kullanımıyla tercih sebebi olabilir. Farklı markaların modellerini tercih ederseniz süpürgenin toz haznesi küçük olması nedeniyle, sık sık hazneyi temizlemeniz gerekebilir. Toz kapasitesi yüksek Dyson modelleri ile kesintisiz bir şekilde temizliğinizi tamamlayabilirsiniz.  Evcil hayvana sahipseniz, daha yüksek emiş gücüne sahip Dyson markasının modellerini tercih etmeniz gerekir. Dyson’ın çeşitli aparatlarıyla ulaşılması zor alanları zahmetsiz bir şekilde temizleyebilirsiniz. Markanın sunduğu modeller genel olarak sessiz şekilde çalışma prensibine sahip olduğu için etrafınızdaki kişileri rahatsız etmeden temizliğinizi tamamlayabilirsiniz. 


Peki, Dyson süpürge modellerini bu kadar popüler yapan ne? Şimdi, modellerin özelliklerine bakalım.


Dyson V8 Absolute


V8 Absolute, dakikada 107 bin devir yapan bir motora sahip, tek şarjla 40 dakika kesintisiz kullanım sunmaktadır. Toz haznesini dokunmadan boşaltma özelliği Gelişmiş filtrasyonu sayesinde alerjenleri yakalayan cihaz, soluduğunuz havayı temizliyor. Bu sayede soluduğunuz havayı da temizler. Yüzeyler arası geçiş için iki özel aparata sahip olan süpürge modeli, kenar ve dar boşlukları rahatça temizleyebiliyor. Hafif dizaynı olan V8, iki farklı güç moduna sahiptir. Kullanıcıların yorumlarına göre, aynı zamanda halılara işleyen kirlerde oldukça başarılıdır.


Bu modelin, Ocak 2024 güncel fiyatı 12.999 TL’dir.


Dyson Cyclone V10 Absolute


Yüksek emiş gücü ile temizlik yapmayı kolay hale getiren Dyson V10 Absolute, rahat kullanımı ile ön plana çıkıyor. 14 siklona sahip olan cihaz, saniyede 79 bin gramdan daha fazla kuvvet üretiyor. Yedi hücreli nikel-kobalt alüminyum bataryasıyla kesintisiz bir kullanım sunan cihazın, tam sistem filtrasyonu bulunuyor. Üç güç moduna sahip V10, tek şarjla 60 dakikaya kadar kullanılabiliyor. Dokunmadan boşaltılabilen toz haznesine sahip bu cihaz; gelişmiş filtrasyon, yüzeyler arası geçiş aparatı gibi özellikleri sayesinde tüm noktaları rahatlıkla temizleyebiliyor. 


Bu modelin, Ocak 2024 güncel fiyatı 19.999 TL’dir.


Dyson V11 Absolute Extra


LCD ekran üzerinden performans bildirimleri görmenize olanak sağlayan bir V11, gerçek bir temizlik cihazı deneyimi sunuyor. 3 farklı temizleme moduyla V11, ihtiyacınız olan ideal gücü ayarlıyor. Sert zeminlerde ve halılarda bile başarılı bir temizlik sağlayan ürün, entegre dijital motoru sayesinde fırça başlığını saniyede 60 kez döndürüyor. Enerji tasarrufu özelliği sayesinde çalışma süresini uzatan cihazda, 0.76 litrelik bir toz haznesi bulunuyor. Bu hazneyi de diğer modellerde olduğu gibi dokunmadan boşaltabiliyorsunuz. Cihazın oldukça gelişmiş filtrasyonu, 0.3 mikrondan küçük partiküllerin %99.9’unu hapseder. Ek olarak cihaz oldukça sessiz çalışır. Bu özelliği sayesinde günün dilediğiniz her saatinde süpürgenizi çalıştırabilirsiniz. 


Bu modelin, Ocak 2024 güncel fiyatı 19.999 TL’dir.



Dyson V12 Detect Slim Absolute


2,2 kg’lık ağırlığa sahip olan Dyson V12 Detect Slim Absolute, tek şarjla 60 dakikaya kadar çalışabiliyor. Yüksek teknolojili LCD ekranına sahip modelin üzerinden derinlemesine temizliğin tüm detaylarını kontrol edebilirsiniz. Yeni geliştirilen lazer özelliği sayesinde mikroskobik tozları açığa çıkarıyor ve %99,9 oranında temizlik yapıyor. Anti-tangle teknolojisi, farklı çalışma modları, çalışma süresi geri sayımı ve bakım uyarları bulunmaktadır. 


Bu modelin, Ocak 2024 güncel fiyatı 22.999 TL’dir.


Dyson V15 Detect Absolute


Gelişmiş 7 hücreli bataryası bulunan Dyson V15 Detect Absolute, bütün evi temizlemeniz için 60 dakikaya kadar güç sağlıyor. Daha uzun temizlikler için yedek tak-çıkar bataryası mevcut olup Dyson Hyperdymium™ motor dakikada 125.000rpm dönerek derinlemesine temizlik için 240 AW emiş gücü üretebiliyor. Ek olarak 7.815 sert naylon fırça kılı ile kilim ve halılara gömülmüş kiri çıkarmak için derinlere iner. Anti-tangle özellikli Yüksek Torklu temizleme başlığı ile tüm zeminlerdeki toz ve saçları etkili bir şekilde toplayabilirsiniz. Sadece 3 kg ağırlığı bulunan cihazla yaşam alanlarındaki 0,3 mikron kadar küçük partiküllerin %99,99’unu hapsetmeniz mümkündür. Ayrıca LCD ekran üzerinden temizliğiniz tüm detaylarını inceleyebilmeniz mümkün.


Bu modelin, Ocak 2024 güncel fiyatı 24.999 TL’dir.


Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 


Dyson denildiğinde ilk olarak herkesin aklına dikey süpürge modelleri gelse de elektrikli süpürge modellerinde de seçenekler sunmaktadır. Ultra etkili siklonlarla donatılan cihaz, tıkanmayı önlüyor. Buna ek olarak motorlu fırça çubuğu sayesinde büyük parçalı toprak kirleri tek seferde emebiliyor. Cihazın el tutma yeri kullanıcıya daha çok kontrol sunmak için 360 derece dönecek şekilde tasarlanmıştır. Bilye üzerinde hareket eden süpürge, bu sayede köşeleri bile kolaylıkla geçip zor alanlara ulaşabiliyor. Cihazın astım ve alerji dostu sertifikası da mevcut.


Bu modelin, Ocak 2024 güncel fiyatı 21.799 TL’dir.


Eğer tam anlamıyla bir temizlik istiyorsanız Dyson elektrikli süpürge modelleri, aradığınız süpürgeniz olabilir. Hem gürültüsüz, hem sağlık dostu, hem de mükemmel emiş gücüne sahip Dyson, temizlikte beklentinizi fazlasıyla karşılıyor. Dyson, diğer şarjlı süpürgeler gibi sadece sert zeminlerde değil, her zeminde kolayca kullanıma uygun. Üstün performanslı Dyson elektrikli süpürgeleri ile; rahat ve profesyonel temizlik keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.