Elektrikli Scooter Kiralayabileceğiniz Uygulamalar

28-01-2023 10:54
Elektrikli Scooter Kiralayabileceğiniz Uygulamalar

Son zamanlarda elektrikli scooter kullanımı oldukça yaygın bir teknoloji. Elektrikli scooter evden işe yada evden okula gibi yaygın ulaşım yollarında yaygın olarak kullanılıyor. Yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de bu pazardaki rekabet her gün artıyor. 2019 yılında çok yaygın olmayan elektrikli scooter kullanımı bugünlerde milyonlarca kişiye ulaşmış durumda. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi şehirlerde kafanızı çevirdiğiniz herhangi bir noktada direğe veya ağaca bağlı bir elektrikli scooter görmeniz oldukça olası. Çoğu kişinin bildiği Martı da dahil olmak üzere kullanabileceğiniz 5 scooter kiralama servisini bu yazımızda sizler için derledik. 

Martı

Martı, Oğuz Alper Öktem ve Sena Öktem tarafından kurulan; İstanbul, KayseriAnkaraİzmirBursaYalovaAntalyaEskişehirOrdu ve Gaziantep'te hizmet veriyor. Ülkemizde hizmet vermeye başlayan ilk elektrikli scooter kiralama girişimi olan Martı, şu an 3 farklı modele sahiptir. 

Binbin

İstanbul Havalimanı ve üniversite kampüslerinde hizmet vermeye başlayan Binbin, şu an ise ülkemizin pek çok noktasında kullanılabiliyor. Binbin şu an 10'dan fazla şehirde kullanılabilir durumda. 

HOP!

Ankara merkezli bir elektrikli scooter paylaşım girişimi olarak 2019 yılının son günlerinde hizmete başlayan HOP! bugünlerde 10’dan fazla şehirde hizmet veriyor. 

GEZ

GEZ Scooter, GEZ logosuna sahip park istasyonlarına veya bisiklet parklarına park edilebiliyor. Açılış ve dakika ücretleri bölgeden bölgeye değişmekte olup Antalya, İzmir ve İstanbul’da hizmet vermektedir. 

Varsapp


Diğer elektrikli scooter kiralama hizmetlerinden farklı olarak Varsapp’te günlük kiralama hizmeti olup dilediğiniz gün kadar kiralama yapabiliyorsunuz. Özellikle elektrikli scooter satın almakta kararsız kaldıysanız, Varsapp kiralayarak deneme ve karar verme fırsatı sunuyor.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.