En İyi 5 Airfryer Modeli ve Fiyatları

02-01-2023 22:51
En İyi 5 Airfryer Modeli ve Fiyatları

Airfryer, sıcak havanın yardımıyla yiyecekleri yağsız ya da daha az yağ kullanarak pişiren mutfakta oldukça yardımcı olan bir üründür. 

Airfryer nedir, ne işe yarar ve hangi yemekleri pişirebilirsin gibi soruların cevabını diğer blog yazımızda bulabilirsin.

Hava fritözünün en önemli özelliği derin yağda kızartılmış modellerden daha az yağ ile bu özelliği sağlamasıdır. Hava fritözleri çok hızlı ısınır ve konsantre bir ısı kaynağı ile fanın boyutu ve yerleşiminin birleşimi sayesinde yiyecekleri hızlı ve eşit şekilde pişirir.

Bu blog yazımızda satışta olan en iyi airfryer ürünlerinin özelliklerini sizler için derledik.

Philips Avance Collectin Airfryer XXL HD9650

 

Airfryer modellerinden en çok tercih edilen Philips Avance Collection, 2225 W güç ile çalışıyor. Bu model 7.3 litrelik geniş hazneye sahiptir ve çok miktarda yemeği aynı anda pişirebilir. Çıkarılabilir haznelere sahip olduğu için bulaşık makinesinde yıkanabilir. Sıcak tutma özelliği sayesinde, pişen yemekleri bir süre daha sıcak şekilde muhafaza edebilirsiniz. Fritözde bulunan zamanlayıcı ve ısı ayarı özellikleri de kullanım olarak kolaylık sağlamaktadır. 

“Smart Sensing” teknolojisi sayesinde yiyecek türünü seçmeniz yeterli olacaktır. Cihazda bulunan akıllı sensörler sayesinde pişirmek istediğiniz yiyeceğin sıcaklığını ve süresini ürün kendisi otomatik olarak ayarlıyor. Mobil uygulaması sayesinde cihazla yapabileceğiniz 350’den fazla tarife sahip olabilirsiniz. Kullanıcı yorumları gösteriyor ki bu model diğer modellere kıyasla daha fazla koku yayabilmektedir. Yine de en çok satan airfryer olmuştur. 

Philips Airfryer XXL fiyatı bu model için ortalama olarak 5.799 TL civarındadır.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5 L Fritöz 

Xiaomi Mi Smart Fritöz, 360 derece ısıtılmış hava sirkülasyonu ile yiyeceklerinizin çok daha düşük yağ oranı ile pişirilmesini sağlar. Ayrıca Xiaomi Mi Smart ile yoğurt yapımı, meyve kurutma, donmuş gıdaları çözme veya mikrodalga gibi kullanma imkanları da sunuyor. 

Zamanlayıcı ve ısı ayarlama özellikleriyle birlikte daha da kullanışlı hale gelen Xiaomi Mi Smart Airfryer, çıkarılabilir haznesi sayesinde de kolay temizlenebilen bir üründür. OLED dokunmatik ekran, sesli kontrol sistemi ve akıllı programlama özellikleri sayesinde mutfak için size işlevli bir yardım sağlayacaktır. 3,5 L hacim kapasitesiyle 5 kişiye kadar yemek pişirilebilir. Ayrıca 1.500 Watt elektrik gücüne sahip fritöz rakiplerine göre oldukça düşük maliyetle pişirme yapmanıza olanak tanır. 

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5 L Fritöz fiyatı ortalama 2.149 TL civarındadır.

Xiaomi Mi Smart Airfryer'ın videosunu sizler için hazırladık ve inceledik!

Tefal Airfryer XXL Yağsız Fritöz

Tefal Fritöz, 6,5 L’lik hacme ve 1,6 kg. lık kapasiteye sahiptir. Öne çıkan en belirgin özelliği kullanıcılarına 3’ü 1 arada pişirme fonksiyonu sunmasıdır. Hava ile kızartma, ızgara yolu ile kızartma ve buharlı pişirme özelliklerini de tercih edebilirsiniz. 7 otomatik akıllı programa sahip olan fritöz ile tavuk, sebze, balık, kımızı et veya patates gibi bir çok yemeği kolayca pişirebilirsiniz. Dijital tarif kitabı sayesinde 30’a yakın tarif içerisinden seçim yapabilirsiniz. Malzemelerinizin vitamin ve besinlerini koruyarak pişiren model buhar teknolojisi kullanıyor ve 1,1 litrelik su deposu sayesinde 85 dakikaya kadar buharlı pişirme yapmanıza olanak tanıyor. 60 dakikalık zamanlayıcısı ve otomatik kapanma özelliği bulunan modelin 4,2 litrelik kapasitesi bulunuyor. 

Tefal Airfryer XXL Yağsız Fritöz fiyatları ortalama 6.899 TL civarındadır. 

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Fritöz

“Circulation Air Tech” teknolojisi sayesinde fritöz makinesi sıcak havayı hazne içerisine eşit şekilde dağıtır. “Less Fat Technology” ve “Air Pro Cook” özellikleri ile sadece bir kaşık yağ kullanarak sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlayabilmeniz mümkün. Bu modelin yemek pişirme haznesi 4 litreliktir. Üstelik yemeği pişirdiğiniz her aşamada ürün sizi konuşarak bilgilendirmektedir. Konuşan asistan özelliği sayesinde oldukça pratik bir kullanım sağlamaktadır. Diğer modellerden farklı olarak sulu yemek yapma gibi imkanınız bulunmaktadır. Model, yemek pişirme özelliğinin dışında meyve ve sebze kurutma özelliği de sahiptir. Çıkarılabilir haznesinin bulaşık makinesinde yıkanabilmesi sayesinde temizliği de oldukça basit olan modelin kullanma kılavuzundan çıkan kitapçıktaki QR kod sayesinde çok sayıda tarife ulaşabiliyorsunuz. 

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 fiyatı ortalama 3.999 TL civarındadır.

Arçelik FR 6032 A Resital

Arçelik FR 6032 A Resital, 1300 W güce sahip olup 3 litrelik kapasitesi bulunur. Çıkarılabilir, yanmaz ve yapışmaz pişirme haznesine sahiptir. Ayrı zamanda bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Diğer modellerde olduğu gibi patates, tavuk, patlıcan, et, balık gibi bir çok yiyeceği pişirme seçeneğiniz bu model ile de mümkün. Bu modelin diğer modellerden en büyük farkı ise dijital ekrana sahip olmamasıdır. Bu yüzden zamanlayıcı ve sıcaklık kontrolünü manuel olarak ayarlamanız gerekmektedir.

Arçelik FR 6032 A Resital 1300 W Fritöz fiyatları ortalama 4.449 TL civarlarındadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.