En İyi Bebek Kamerası Tavsiyeleri (2024 Güncel)

31-01-2023 22:00
En İyi Bebek Kamerası Tavsiyeleri (2024 Güncel)

Anne ve babanın yeryüzüne getirdiği minik bir kalp için en iyi olanakları sağlamak istediği aşikar. Bunlardan biri de bebeğinin sağlıkla ve güvenle büyümesini istemeleri bebek kameraları kullanmayı tercih etmelerine yöneltir. Bebek kamerası, ebeveynler çocuklarının yanında olmadığı zamanlarda onları uzaktan sesli ve görüntülü olarak takip etmelerini sağlayan bir kamera sistemidir. Bu kameralar, ebeveynlerin çocuklarını gün boyu cep telefonu, bilgisayar ve tabletlerden takip edebilmelerini sağlarlar. Böylelikle ebeveynler çocukları ile gün boyu temasta kalarak diğer sorumluluklarını yerine getirebilmektedir. Bu yazımızda bebek kamerası alırken dikkat edilmesi gerekenlere ve bebek kamerası tavsiyelerimize yer vereceğiz.

Bebek İzleme Kamerası Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Ebeveynlerin diğer odada veya işteyken ve farklı anlarda bebeklerinin yanında olamadığı zamanlarda bebeklerini izleyebildikleri bebek izleme kamerası alınırken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir. Bunlar: 

- En önemlisi pil ömrünün uzunluğu,
- Çift yönlü ses özelliği ile bebek ebeveynlerini, ebeveynler bebeklerini duyabilir,
- Ses ve görüntü kalitesi,
- Çekim mesafesi,
- Gece görüşü

O halde sizin için bir araya getirdiğimiz en iyi 5 bebek kamerası tavsiyelerimiz neler gelin inceleyelim.

1. Weewell WMV870R Dijital Bebek İzleme Cihazı

Ürünün kullanıcılara sağladığı otomatik gece görüşü ve karşılıklı konuşma özelliği,  ebeveynlerin bu ürünü tercih etmesindeki en önemli etkenlerden biridir. Ürün sayesinde bebekleriyle iletişim kurup onları sakinleştirebilen anne ve babalar, aynı zamanda ürünün sahip olduğu dijital kamera sayesinde çocuklarını net bir görüntüyle izleyebilmektedir. Ayrıca üründe bulunan sakinleştirici ninnilerle rahat bir uyku ortamı sağlanabilir. 

Ortalama fiyatı: 11399 TL

2. Kodak Cherish C225 Akıllı Bebek Monitörü

Yüksek çözünürlüklü kamerası sayesinde detaylı resim ve videolar kaydetmesi, ebeveynlerin bu bebek kamerasını tercih etmelerindeki en önemli nedenlerden biridir. Ninni fonksiyonu bebeğinizin uykuya dalmasını kolaylaştırır. Akıllı sıcaklık bildirimleriyle oda sıcaklığını olması gereken seviyede tutabilirsiniz. Uzun pil ömrü ve hareketli kamera özelliği sayesinde bebeğinizi odanın her tarafından takip etme olanağı yakalayabilirsiniz. Dilerseniz hafıza kartını kullanarak bebeğinizin her anını unutulmaz kılabilirsiniz.

Ortalama fiyatı: 14399 - 22199 TL

3. Motorola MBP36S Dijital Bebek Kamerası

Çift yönlü ses özelliği ile bebeğinizin yanında olmadan da bebeğinizle konuşabildiğiniz, 300 metreye kadar etkili menzili ile karşılıklı konuşma sağlayabileceğiniz bebek kamerası, oda ısısını da kontrole almanıza olanak sağlamakta. Hareket ettirilebilir tasarımı ve duvara monteleme ile dilediğiniz açıdan bebeğinizi izleme olanağı sağlar. Gece ve gündüz net görüntü sağlaması, kullanıcıların en sevdiği özelliklerinden.

Ortalama fiyatı: 3399 - 6299 TL

4. İnvidyo Akıllı Wifi Bebek Kamerası 

İnvidyo Bebek kameraları Türk mühendisleri tarafından günümüz teknolojisinde büyük ses getiren yapay zeka teknolojisini sistemlerini entegre etmeyi başarabilen bir akıllı bebek kamerası sistemidir.  Marka, kamera sistemini entegre ettiği yüz tanıma yazılımları sayesinde “ yabancı alarmı”  özelliğini geliştirerek, ebeveynlere  bebeklerine yaklaşan yabancı yüzleri tespit etme olanağı sunuyor.  Ürünün sunduğu bir diğer önemli özellik ise ebeveynlerin bebekleri hakkındaki çoğu gelişmeden mobil cihazlarına iletilen bildirim yoluyla haberdar olabilmeleridir. Bu gelişmeler; 

- oda sıcaklığının değişmesi,
- yabancı yüz alarmı,
- bebeğin ağlaması,
- bebeğin gülmesi gibi gelişmelerdir.

Ortalama fiyatı: 799 TL

5. Brion Vega YCC365 Dijital Güvenlik Kamerası

Brion Vega, yatay ve dikey doğrultuda sağladığı hareket takibi ve hareket yakalama özellikleri sayesinde ebeveynlerin sıkça tercih ettiği bir bebek kamerasıdır. Kameranın sağladığı geniş görüş açısı, bebeğin etrafının izlenebilmesine ve bebeğin güvenli bir ortamda vakit geçirmesine olanak sağlar. Ayrıca karşılıklı konuşma özelliği sayesinde bebeğiniz anne ve babasını daima yanında hissedebilir.

Ortalama fiyatı: 999 - 1199 TL

Bonus: Xiaomi Mi Home Güvenlik Kamerası

360° görüntü algılayıcısı ve 1080P görüntü kalitesindeki Mi Ev Güvenlik Kamerası ile uygulama üzerinden farklı açılara ayarlanabilir bir izleme programı oluşturulabilir. Özelleştirilebilen açısının görüntü kalitesini etkilememesi de ürünün tercih edilme sebeplerinden biri. Farklı açılara dönüş sırasında mercek tamamen sessiz şekilde dönüş sağlıyor. Ayrıca ürün, ev içerisinde herhangi bir değişiklik tespit ettiğinde 10 saniyelik video kaydı oluşturarak güvenlik kaydı sağlayabiliyor. Gece görüşünde görünmez ledlerin çalışması karanlık ortamda da net görüntüler alınmasına olanak sağlıyor, bu sırada ledler etrafa rahatsız edici bir ışık yaymıyor.

Ortalama fiyatı: 1199 - 1999 TL

Sizler de bebeğiniz için en uygun bebek kamerasını deneyimleyerek test etmek için kiralama yönteminden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan ürünü Varsapp aracılığı ile kiralayabilir ve yine dilerseniz kişilerin “bendeki bu eşyaya ihtiyacı var” dediğiniz eşyaları kiralayarak ek gelir olanağı yakalayabilirsiniz.

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.