En İyi Direksiyon Seti Önerileri (2024 Güncel)

06-02-2023 10:29
En İyi Direksiyon Seti Önerileri (2024 Güncel)

Hızlı ve Öfkeli gibi filmlerin etkisiyle ya da oyuna meraklı arkadaşlarınızın varlığı sebebiyle yarış oyunlarına ilgi duyuyor olabilirsiniz. Oyuncuların profesyonel ve gerçekçi deneyimler yaşamalarına olanak veren direksiyon setleriyle ilgili bilgi almak ister misiniz?


Birbirinden farklı seçeneklerde ve fiyatlarda olan bu setleri kullanmak size birçok avantaj sağlayacaktır. Hayalinizdeki sürüş stilini yakalamanıza yardımcı olacak pek çok oyun direksiyonu seti arasından seçiminizi güvenle yapabileceksiniz. Yazımızda en çok tercih edilen ve ilgi gören setlerden bazılarını bulacaksınız.

1. Snopy SG-37C3

Fiyatının uygunluğu ile dikkat çeken bir oyun direksiyonu modelidir. Snopy SG-37C3 yeni bir model olmadığından USB ile bilgisayara bağlanabilmekte ve PlayStation 3 modeline uyum sağlamaktadır. Modelin diğer özelliklerini incelediğimizde direksiyonun tam tur dönmediğini görüyoruz. Bununla birlikte titreşim özelliği, tercih edilmesini sağlayan detaylardan biri.  Snopy SG-37C3, özellikle oyunda başlangıç seviyesinde olan kişiler için ideal olan bir ürün. 

Snopy SG-37C3 direksiyon seti fiyatları: 1.100 - 1.200 TL

2. Snopy USB-V18

Tavsiye edeceğimiz diğer bir oyun direksiyon seti ise Snopy USB-V18. Bu ürün gaz, fren, el freni ve vites arayanlar için tercih edilebilen ürünler arasında. Üstelik uygun fiyatı ve sağlam olması nedeniyle satın aldıktan sonra pişman olmayacağınız modeller arasında. 180 derecelik direksiyon dönüşüne sahip olan set, 15 tuşlu direksiyon simidi ile giriş seviyesi setler arasında yer alıyor. Kapsamlı kullanım sağlayan ürünün acemilik dönemindeki oyuncular tarafından daha fazla ilgi gördüğünü söyleyebiliriz.

Snopy USB-V18 direksiyon seti fiyatları: 2.200 - 2.300 TL

3. Corby FX95T G-Force

Fiyat ve performans ürünü arayanların vazgeçemedikleri bir oyun direksiyon seti olarak karşınıza Corby FX95T G-Force çıkacaktır. Piyasadaki ürünler arasında en ideal olarak görülen ve fiyatıyla da kullanıcıları memnun eden bir model. Çeşitli oyun konsollarında kullanabilmeniz için setin USB giriş özelliği mevcut. Üstelik direksiyon simidi 270 dereceye kadar dönebiliyor ve titreşim özelliği de var. Corby FX95T G-Force sürüş zevkinizi üst düzeye taşıyacak pek çok detayı barındırıyor.

Corby FX95T G-Force direksiyon seti fiyatları: 2.400 - 2.600 TL

4. Kontorland Ap7

Tam donanımlı en iyi oyun direksiyon setleri arasında yer alan Kontorland Ap7 ile muhteşem deneyimler sizleri bekliyor. Konsol üzerinde sabit bir direksiyon, el freni, vites ve gaz - fren pedallarını bulabilirsiniz. Rakiplerine göre daha yüksek bir konfora sahip olan model, rakiplerine kıyasla daha fazla açı alması, 270 dereceye kadar dönmesi gibi nitelikleriyle dikkat çekiyor. Klipslerinden faydalanarak sabitleyebileceğiniz ürün, kullanım esnasında kaymıyor. Kontorland Ap7, özellikle kullanışlılığıyla ön plana çıkıyor. 

Kontorland Ap7 direksiyon seti fiyatları: 3.900 - 4.350 TL

5. Rampage V900-S

Oyuncu ekipmanları arasında en tercih edilen model olan Rampage, 270 derece dönme açısına sahip direksiyonuyla ilgiyi üzerine çekiyor. Ayarlanabilir direksiyon dönme derecesi ile 900 dereceye kadar dönüş sağlaması nedeniyle bu ürün, oyunu daha gerçekçi kılıyor. USB ile bağlantı kurulan sette AUX girişi de mevcut. Böylece kulaklıklarınızı doğrudan direksiyon setine bağlayabilirsiniz. 

Rampage V900-S direksiyon seti fiyatları: 4.900 - 6.000 TL

6. Thrustmaster T80 Ferrari 488 Gtb Edition

Diğer önerilerimize kıyasla daha profesyonel bir oyun direksiyonu seti olan Thrustmaster T80 Ferrari 488 Gtb Edition, Ferrari markası için özel üretilen bir ürün. 240 derece dönüş açılı, dokulu kauçuk kaplamalı direksiyonu ile heyecanlı yarışlarda elleri terleyenler için çok kullanışlı bir ürün. Yarış oyunlarında maksimum verim, üst düzey bir yarış ortamı sağlayan seti memnuniyetle kullanacaksınız.

Thrustmaster T80 Ferrari 488 Gtb Edition direksiyon seti fiyatları: 7.700 - 9.000 TL

7. Logitech G29 Direksiyon + Pedal + Shifter Seti

PS5, PS4 ve PC ile uyumlu olan Logitech G29 Direksiyon Seti, deri kaplamalı direksiyonu ile gerçekçi bir araba hissi veriyor. Çift motorlu güç geri bildirimi ile oyun esnasında tekerleğin her hareketini hissedebilirsiniz. Masaya sabitlenebilir yarış direksiyonu, sert manevra uyguladığınızda kaymayı önler. Oyun direksiyonu üzerindeki denetimlerle hız kontrollerini yapabilir, gerçek bir yarıştaymış gibi hissedebilirsiniz. Sizler de bu deneyimi yaşamak istiyorsanız Varsapp aracılığı ile Logitech G29 Direksiyon Setini kiralayabilir, inanılmaz yarışlarda yer alabilirsiniz.

Logitech G29 direksiyon seti fiyatları: 13.500 - 20.000 TL

Oyun direksiyonu konusuna ilginiz varsa fakat sadece canınız istediğinde oyun oynamak istiyorsanız bu ürünleri satın almanıza gerek yok! Varsapp bu deneyimi daha uygun fiyata yaşamanıza yardımcı oluyor. Dilediğiniz ürünü kiralayarak ihtiyacınızı gidermenizi sağlayan Varsapp ile ilgili detaylı bilgi edinmek için buraya tıklamanız yeterli.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.