En İyi Hesap Makineleri Uygun Fiyatları İle (Bilimsel)

20-12-2022 10:34
En İyi Hesap Makineleri Uygun Fiyatları İle (Bilimsel)

Hesap makineleri, günlük yaşantı içinde, eğitim ve iş dünyasında pek çok çeşidi ile en çok kullanılan aletlerden birisidir. Bir esnaf, sınavdaki bir mühendislik öğrencisi ya da bir ofis çalışanı farklı nedenlerle hesap makinesine ihtiyaç duyabilir. Teknolojinin gelişmesi ile basit işlemlerde kolaylık sağlayan standart hesap makinelerine alternatif oluşturan bilimsel hesap makineleri ile de karmaşıklaşan işlemlerde kolaylık bulabilirsiniz. 


Hesap makinenize karar vermeden önce araştırma yapmalısınız. Üniversite öğrencisiyseniz, kullanmayı planladığınız hesap makinesinin uygunluğundan emin olmalısınız. Aldığınız derse göre kullanacağınız hesap makinesi türü ve markası değişim gösterecektir. Bu blog yazımızda, zamandan tasarruf etmenizi sağlamak için en iyi hesap makinelerini sizler için derledik. 


Sharp Calculators EL-W516TBSL


Markanın bu modeli; 16 basamaklı, 4 satırlı bir LCD Ekrana sahiptir. WriteView görüntüleme özelliğine sahip bu hesap makinesi, gerçekleştirmeniz gereken hesaplama türüne bağlı olarak seçim yapabileceğiniz yedi farklı moda sahip. Hesap makinesi, trigonometrik fonksiyonlar, logaritmalar, karşılıklı değerler, güçler ve daha fazlası dahil olmak üzere 640 farklı işlev gösteriyor. 


Canon As-1200 Masa Üstü Hesap Makinesi


Canon’un As-1200 modeli standart hesap makinesi modellerindendir. Bu ürün dört işlem gerektiren hesaplamaları yapabilir. Yüzde hesaplama fonksiyonu ile de KDV ve iskonto tutarları hesaplama gibi durumlarda büyük kolaylık sağlar. Bu hesap makinesi formül gerektiren karmaşık işlemler ile uğraşmayanlar için daha doğru bir tercih olacaktır. 


Casio FX-991EX Bilimsel Hesap Makinesi


Casio’nun bu modeli; 4 bilinmeyenli denklem, istatiksel dağılım, matris hesaplamaları, polinom vb. alanlarda güvenilir hesaplamalar yapıyor. Okunabilir ve açıkça yazılan semboller kullanımı kolaylaştırır. Hesap makinesinde kullandığınız hesaplama ve formülleri QR kod aracılığıyla akıllı telefonunuza gönderebilirsiniz. 552 farklı fonksiyon sayısı ile bilimsel hesap makineleri arasında çok iyi bir alternatiftir.



Casio FX-991ES Plus Bilimsel Hesap Makinesi


Casio FX-991ES Plus bilimsel hesap makinesi, hızlı ve kolay kullanım sağlıyor. Standart hesaplamaların yanında vektör, matris, denklem, entegrasyon ve diferansiyel hesaplamaları da yapabilen bu ürün yüksek çözünürlüklü ekranı ile grafikler oluşturmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca bu hesap makinesi ile giriş verilerinin liste tabanında görünmesini sağlayarak işlemlerinizi daha kolay bir şekilde çözümleyebiliyorsunuz.


Casio Fx-82Ms Fonksiyonlu Hesap Makinesi 


Cebir konusunda S-V.P.A.M serisinin tüm özelliklerini taşıyan bu ürün kullanışlı bir tekrar etme sistemine sahiptir. 240 fonksiyonlu, 10+2 haneli bilimsel hesap makinesi ile tüm aritmetik ve karmaşık işlemlerinizi kolayca yapabiliyorsunuz. Trigonometriden permütasyona, standart sapmadan köklü ifadelere kadar her alanda kullananılabilme özelliği taşır. 


Texas Instruments TI-84 PLUS CE-T Grafik Bilimsel Hesap Makinesi


Grafik hesap makinesi arayışındaysanız, Texas Instruments TI-84 PLUS CE-T çok iyi bir alternatif olacaktır. Bu ürün geniş ekran, dahili şarj edilebilir pil ve karmaşık işlemlerdeki başarıya sahip. 15 grafik rengi ve farklı eksen stilleri ile çalışmayı kolaylaştırır, xy- hattı çizimleri, olasılık çizimleri, serpme çizimler ve daha fazlası için geniş bir seçenek sunar. Farklı yazılımlarla geliştirilebilir ve bilgisayara bağlanarak grafikleri aktarır, 8 farklı grafik dili ve 10+2 hane ile rakiplerinden üstün bir performans sergiler.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.