En İyi Kamp Sandalyesi Önerileri 2024

21-03-2023 22:11
En İyi Kamp Sandalyesi Önerileri 2024

Kamp sandalyesi doğada vakit geçirmeyi, sahilde güneşlenmeyi, gün batımı izlemeyi ya da çimde oturmayı sevenlerin sıklıkla tercih ettiği önemli kamp ekipmanlarındandır. 

İyi seçilmiş bir kamp sandalyesi, doğadan aldığınız huzuru katlayacaktır. İşte en iyi kamp sandalyeleri…

1-Praseat Kamp Sandalyesi

Preseat kamp sandalyesi, kaliteli malzemeler ile tasarlanmış olup metal gövesi ile kırılmaya ve yırtılmaya karşı dayanıklıdır. Güçlü iskelet sistemi ile 110 kilogram taşıma kapasitesine sahip sandalye taşıma çantası ile birlikte geliyor. Praseat kamp sandalyesini kısa bir sürede kurup kaldırabilirsiniz. Eğer kampa giderken sınırlı bir taşıma alanınız varsa, bu kamp sandalyesi sizin için uygun olabilir. Praseat kamp sandalyesi daha çok yaz aylarında kullanımı düşünülerek, sırt kısmında file kullanılarak tasarlanmıştır bu yüzden kış ayları için uygun olmayacaktır. 


2-Nurgaz Campout Katlanır Lüx Sandalye

En lüks kamp sandalyelerinden biri olan Nurgaz Campout kamp sandalyesi 3 farklı oturma pozisyonuna sahip olup bu yüzden diğer modeller gibi katlandığında kapladığı alan az olmamaktadır. Boyun yastığı sayesinde oldukça konforlu olan bu model her iki kol tarafına da içecek koymanız için alana sahiptir. Alüminyumdan imal edilen dayanıklı gövdesi ile kullanıcısı için güvenlik sağlamaktadır. 

3-Funky Chairs Lazy 3 Pozisyonlu Yatabilen Kamp Sandalyesi

Rahatına düşkün olanlar tarafından tercih edilen Funky Chairs Lazy 3 farklı pozisyonda kullanılabilmektedir. 90 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Funky Chairs Lazy 3, fileli kumaştan üretildiği için terletme yapmıyor. Sırt ve kol kısmının sünger olmasının yanında ürünün aynı zamanda yastığı da bulunduğundan tam olarak konforlu bir üründür. Su geçirmez kumaşı sayesinde uzun süreli kullanım sağlayan bu model bardaklık ve gazetelik gibi bölmelere sahiptir. 

4-Touch Me Askılı Rejisör Sandalye


Kolaylıkla katlanıp açılabilen tasarımıyla pratik bir kullanım deneyimi sunan Touch Me Askılı Rejisör sandalye, geniş oturma alanıyla rahat bir oturuma sahip. Kamp veya piknik yaparken tercih edebileceğiniz ürün kompakt tasarımı sayesinde küçük bir alan kaplıyor. Touch Me Askılı Rejisör koltuk, 110 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Özel kumaşı ve dayanıklı iskelet borularıyla konforunuzu artıran bu model, hafif yapısıyla hem elde hem de araçta kolaylıkla taşınabiliyor. Şehir içi aktiviteler için de tercih edebileceğiniz ürün, Bu modeli, Varsapp X Migros iş birliği ile sitemizden günlük 35 TL’ye kiralayabilirsiniz.  


5-Famedall Carry Portatif Kamp Sandalyesi


Famedall Carry metal bir gövde kaliteli bir kumaşa sahip olmasıyla kamp ve piknik sandalyesi olarak sıklıkla tercih ediliyor. Rahatına düşkün olanlar için koltuğun sırt ve kafa kısmında yastıklar bulunan bu model 125 kg olan taşıma kapasitesi sahiptir. Oldukça hafif olan Famedall Carry Portatif Kamp Sandalyesi trekking gibi doğa aktivitelerinde yanınıza almak için son derece uygundur.

Kamp Sandalyesi Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Kamp tutkunlarının vazgeçilmez ekipmanlarından olan kamp sandalyesi modelleri birbirlerine çok benzeseler de bazı küçük yada büyük farklarla birbirlerinden ayrılıyorlar. 

Sandalyenin kolay taşınması için hafif malzemeden üretilmiş olması gerekir. Sandalyenizde kumaş kalitesi de çok önemlidir. Taşıma kapasitesine bağlı olsa da kumaş yırtılmaları sorunu yaşanabilmektedir. Sandalyenin taşıma kapasitesini mutlaka sorgulayın. Taşıma kılıfı veya çantası olmayan modelleri yanınızda taşımak sorun yaratabilir bu yüzden bu da dikkat etmeniz gereken bir özellik olabilir.

Kamp Sandalyesi Kaç Kilo Taşır?

Kamp sandalyelerinin kaç kilo taşıyabileceği sandalyenin iskeletini oluşturan malzemenin dayanıklılığa göre değişim gösterir. Genelleme yapılırsa, kamp sandalyeleri kaliteli malzemeleri ile maksimum 150 kg'a kadar taşıma kapasitesine sahiptir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.