En İyi PlayStation 5 Oyunları

16-03-2023 19:38
En İyi PlayStation 5 Oyunları

Birbirinden değişik oyunlarla farklı dünyalar deneyimlemek ister misiniz? Yazımızda en iyi PS5 modellerini sizin için listeledik. Keyifle, heyecanla ve tutkuyla oynayabileceğiniz en iyi oyunları gelin birlikte inceleyelim.

Bu ürünü kiralayıp yorum yaparsan seninle ekstra indirim kodu da paylaşıyoruz !

1. God Of War Ragnarök PS5

God of War Ragnarök, PS5 için özel olarak tasarlanmıştır. Bu da konsolun gelişmiş donanımından yararlanacağınız, daha iyi grafikler, daha hızlı yükleme süresi ve daha akıcı bir oyun anlamına gelir. 


God of War serisi, destansı savaşları ve zorlu patron dövüşleriyle tanınır. Ragnarök, oyunculara bunun daha fazlasını vadeder. Oyuncular güçlü düşmanlarla yüzleşir ve yoğun savaş dizilerine katılırlar. Üstelik oyun sadece savaşmakla ilgili değildir, keşif ve bulmaca çözme unsurlarını da içerir. Oyuncular oyun boyunca gizli alanları keşfeder, bulmacaları çözer ve sırları ortaya çıkarmaya çalışırlar.


God of War Ragnarök ortalama satış fiyatı: 1999 TL

2. FIFA 2023 PS5 Oyunu

FIFA serisi, konsol oyuncuları için en popüler futbol serilerinden biridir. Bu doğrultuda serinin geliştiricisi olan EA, her yıl serideki yeni oyunlarla oyuncuları memnun etmeye çalışıyor. Her yıl yeni FIFA oyunlarıyla oyun motorunu daha da geliştirmeye çalışıyor. Bu nedenle “FIFA 23”, oyunculara oldukça gelişmiş ve başarılı bir oyun motoru sağlıyor. 


Ayrıca EA, grafiklerde her yıl daha da ileri gitmeyi başarıyor. Hâl böyle olunca şirket, FIFA 2023’te oyun grafikleri konusunda birçok oyuncuya hitap etmeyi başardı. FIFA 2023’le siz de eğlenceli dünyaların kapısını aralayabilirsiniz. 


FIFA 2023 PS5 fiyat aralığı: 1400 - 1800 TL

Merak ettiğin PlayStation 5 oyunlarını oyun50 kodu ile 50TL indirimle hemen şimdi deneyebilirsin!

3. Need For Speed Unbound PS5 Oyunu

Need For Speed serisi hızlı, tempolu ve heyecan verici yarış aksiyonuyla tanınır. Unbound’da ise oyuncular yolda hızlı kovalamalar, yoğun araba savaşları yapıyor ve heyecanlı dakikalarla karşılaşıyor. Oyun, oyunculara kendine özgü kullanıma ve performansa sahip, çok çeşitli otomobil seçenekleri sunuyor.


PS5 için özel olarak tasarlanan Need For Speed Unbound çarpıcı görseller, ayrıntılı ortamlar ve gerçekçi aydınlatma ve gölgeler sunmak için konsolun gelişmiş donanımından yararlanır. Oyuncuların arkadaşlarıyla ya da diğer oyuncularla çevrim içi rekabet etmelerini sağlar ve çok oyunculu seçenekler sunar. Oyun, gerçekçi motor sesleri, atmosferik müzik ve sürükleyici çevresel etkilerle oyun deneyimini geliştiren, yüksek kaliteli bir ses tasarımına sahiptir.


Genel olarak çok sayıda özelleştirme seçeneği sunan, çarpıcı görseller ve sürükleyici bir açık dünya ortamına sahip, hızlı tempolu yarış oyunlarından hoşlanıyorsanız PS5 için Need For Speed Unbound dikkate değer bir oyun olabilir.


Unbound serisi fiyat aralığı: 1400 - 1800 TL

4. Elden Ring

Fromsoftware'in önceki oyunlarından ayrılan bir ortama sahip Elden Ring’le oyuncular geniş ve iç içe bir dünyayı, sırları keşfedebiliyor ve çeşitli düşmanlarla karşılaşıyor. Oyuncular, unutulmaz karakterler, gizli arka planlar ve çözülmesi gereken birçok gizemle zengin ve sürükleyici bir anlatıyla oyun oynama keyfine varıyor. Elden Ring, oyuncuların karakterlerinin görünümünü, yeteneklerini ve ekipmanlarını özelleştirmelerine olanak tanıyan bir dizi özelleştirme seçeneği sunuyor.


Genel olarak, açık dünya keşfi ve kişiselleştirme seçenekleriyle zorlu ve sürükleyici aksiyon rpg'lerinden hoşlanıyorsanız Elden Ring sizin için dikkate değer bir oyun olabilir.


Elden Ring fiyat aralığı 1100 - 1300 TL

5. Call Of Duty: Vanguard

Vanguard, oyuncuların hızlı ve heyecan verici savaşlara katılmalarını sağlayan bir dizi çok oyunculu mod sunuyor. Team Deathmatch ve Domination gibi klasik modların yanı sıra Champion Hill gibi yeni modlarla oyuncular kendilerine en uygun oyun stilini seçebiliyor. 


Oyun, oyuncuların silahlarını, karakterlerini ve yüklerini kişiselleştirmelerine olanak tanıyan bir dizi özelleştirme seçeneği sunuyor. Silahlardan ve araçlardan ortamlara ve karakterlere kadar oyunun tümü oyuncuları 1940'lara taşımak için tasarlandı. Vanguard platformlar arası oyunu destekliyor, böylece farklı konsollardaki oyuncular çevrim içi olarak birlikte oynayabiliyor. Oyunun bu özelliği, oyuncu havuzunun genişlemesini sağlıyor. Ayrıca oyuncular eşleşmeler ve takım arkadaşları sayesinde çok daha eğlenceli dakikalar yaşayabiliyor..


Siz de hızlı tempolu, çok oyunculu aksiyon oyunlarında ya da sürükleyici, tek oyunculu ve otantik İkinci Dünya Savaşı ortamından hoşlanıyorsanız Call of Duty: Vanguard ile oyun dünyasının keyfini çıkarabilirsiniz.


Call Of Duty fiyat aralığı: 1400 - 1800 TL

6. Hitman 3

Oyuncular Hitman 3’le yaratıcı kazalar, suikast gibi gizemli olaylardan geçerek hedeflerine yaklaşıyor. Oyun, bir dizi görev ve hedef sunuyor. Bu görevleri tamamlamak için birden fazla yol var. Yani oyuncular hedeflerine ulaşmak için farklı stratejiler ve yöntemler deneyebiliyor. Bu nedenle oyun tekrar tekrar oynanabiliyor. Hitman 3, her biri kendine özgü zorluklar ve fırsatlar sunan, son derece ayrıntılı ortamlara sahip.


Gizemli oyunlardan, sürükleyici ortamlardan ve tekrar oynanabilen oyunlardan hoşlanan oyuncular için Hitman 3 çok uygun.

Hitman 3 ortalama satış fiyatı: 1249 TL

7. It Takes Two

Oyun, bulmacalardan aksiyon ve yarışa kadar çok çeşitli bir oyun mekaniğine sahip. Oyuncular sürekli olarak üstesinden gelinmesi gereken yeni zorluklarla ve engellerle karşı karşıya kaldıklarından oyunun heyecan dozu sürekli yüksek. Görselleri büyüleyici ve tuhaf, karakterleri ve yaratıkları sevimli olan oyunda heyecan dolu bir dünyayla karşılaşıyorsunuz. It Takes Two, bebeklere dönüşen ve insan formlarına geri dönmenin bir yolunu bulmak için birlikte çalışması gereken bir çiftin hikâyesini takip ediyor. İlgi çekici olan hikâye engellerin üstesinden gelme, aşk, ilişkiler gibi temaları ele alıyor.


Siz de iş birliğine dayalı oyunlardan, yaratıcı dünyalardan, ilgi çekici hikâyelerden ve tekrarlanabilir oyunlardan hoşlanıyorsanız It Takes Two denemeye değer.


It Takes Two fiyat aralığı: 1100 - 1300 TL


Size güzel bir haberimiz var: Dilediğiniz oyunu satın almadan oynama şansını Varsapp ile elde edebilirsiniz. Varsapp, binlerce ürüne sadece ihtiyacınız kadarıyla ulaşmanızı sağlayan, cüzdanınızı düşünen bir platform. Ekonomik yollarla ihtiyacınızı karşılamak ya da eğlenmek için farklı şeyler denemek ister misiniz?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.