En İyi Robot Süpürge Modelleri ve Fiyatları 2024

08-03-2023 00:14
En İyi Robot Süpürge Modelleri ve Fiyatları 2024

Teknolojinin ilerlemesiyle hayatımızı daha kolay hale getirecek birçok ürün satışa sunuluyor. Son zamanların en merak edilen ürünlerinden robot süpürgeler bu ürünlerden bir tanesi. En çok kullanılan robot süpürgeleri sizler için araştırdık. 


Xiaomi Roborock S5 Max Robot Süpürge


Otomatik yüzey algılama sensörü bulunan Roborock S5 Max, farklı zeminlerde farklı güçler kullanıyor. Aynı zamanda cihazın ıslak temizlik özelliği de bulunuyor ve farklı yüzeylerde farklı su basıncı kullanımı vardır. Roborock S5 Max, işletim sistemlerinin mağazaları üzerinden indirilen uygulama üzerinden kontrol edilebiliyor. Ses komut özelliği ve otomatik şarj ünitesine sahip cihaz, 3 saat kesintisiz temizlik yapabiliyor. 


Ürünün güncel fiyatı ise ortalama 24.000 - 39.000 TL’dir.


Anker Eufy RoboVac 11S Robot Süpürge


Eufy RoboVac 11S, 2 saate yakın bir kullanım süresi bulunmaktadır. Yüksek emiş gücü ve üçlü filtresi bulunan ürün, farklı temizlik modlarına sahiptir. Yüksek kaliteye sahip sensörleri bulunan cihaz, şarjı azaldığında şarj ünitesine dönerek kendini şarj ediyor. HEPA filtresi sayesinde kapsamlı bir temizlik sunan 11S, üçlü filtre teknolojisiyle toz, küf ve hayvan tüylerini etkili şekilde temizliyor.


Ürünün güncel fiyatı ise 14.700 TL’dir.


iRobot Braava Jet M6 Robot Paspas


“Precision Jet Spray” teknolojisine sahip Braava Jet M6, yüzeydeki kiri ve yağı derinlemesine temizliyor. Uygulama üzerinden kullanılan cihazda, eksiksiz bir navigasyon sistemi bulunuyor. Braava Jet M6, farklı yüzeylerde çeşitli güçler uygulayarak ahşap parkelerin zarar görmesini engeller. Aynı zamanda, cihazı uygulama üzerinden zamanlayabiliyorsunuz. Cihaz, rakiplerine göre daha yüksek bir fiyata sahiptir. 


Ürünün güncel fiyatı ise 18.000 TL civarıdır.


Xiaomi Mİ Robot Vakumlu Mop 2 Pro


Xiaomi Mi Robot Vakumlu Mop 2 Pro, yüksek frekanslı sonik titreşimli paspaslı şekilde tasarlanmış olup yeni nesil LDS lazer navigasyona sahiptir. En sert kirleri dahi temizleyebilecek şekilde üretiliyor. Birden çok haritalandırma yapabiliyor. Cihaz, 3000Pa yüksek emiş gücüne ve 5200 mAh hacimli pile sahiptir. 


Ürünün güncel fiyatı ise 9.199 - 10.000 TL’dir. Bu modeli satın almadan kiralayarak denemek Varsapp ile mümkün. En memnun kalınan robot süpürge modellerinden olan Xiaomi Mi Robot Süpürge Mop 2 Pro kiralanmak için sizleri bekliyor!


Samsung Powerbot Kuru ve Islak Robot Süpürge


Samsung Powerbot kuru ve ıslak robot süpürge, erişilmesi zor yerlere ulaşarak çalıştığı yüzeyi tertemiz yapıyor. Wi-Fi kontrolü sağlanabilen bir cihaz duvar köşelerini dahi rahat şekilde temizleyebilir. Alanı tarayarak engelleri tespit eder. İnce temizlik açısından ideal bir üründür. Halı üzerindeki tozları hızlı şekilde temizliyor. 


Ürünün güncel fiyatı ise 8.999 TL’dir.


Miele Scout Rx3 Home Vision Robot Süpürge


120 dk çalışma süresine sahip Miele Scout Rx3 Home Vision, uzun performans göstermek için akıllı navigasyonlu olarak tasarlanmıştır. Dokunmatik olan bu model uzaktan kontrol edilebiliyor. 2 tane kamerası olan cihaz, temizlerken ortadaki nesneleri algılayabiliyor. 4 farklı çalışma modundan oluşuyor. 


Ürünün güncel fiyatı ise ortalama 18.900 - 22.000 TL’dir.


Viomi Alpha S9 Ultraviyole Robot Süpürge


Süpürdüğü alanları etkili şekilde temizleyebilen robot süpürge UV teknolojisiyle tasarlanmıştır. 5 farklı bakteriyi yok etme özelliğine sahip olan bu süpürge 2700Pa emiş gücünün yanında 5200 mAh güçlü bataryadan tasarlanmıştır. Üçlü filtreleme özelliği iel toz partiküllerini hapsederek alana temiz hava salgılar. 250 ml su haznesi kapasitene sahip olup Y paspaslama özelliğiyle alanı tam anlamıyla temizler. 


Ürünün güncel fiyatı ise 11.049 TL’dir.


Arçelik RS 9034 HM Robot Süpürge


Arçelik’in kablosuz süpürge modeli tek şarjla 150 dakikaya kadar tek seferde temizlik yapabiliyor. Microfiber bez ile yerleri paspaslayarak temizliği tam anlamıyla sonlandırıyor. 360° lazer sensör haritalama teknoloji özelliğiyle evin haritasını hafızasına kaydederek sonraki temizlikler için hafızasında tutabiliyor. Halı zeminlerde maksimum performans moduna geçerek daha derin bir temizlik sunmaktadır.


Ürünün güncel fiyatı ise 14.700 - 16.000 TL’dir.

Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Vacuum & Mop Süpürge

 

Gelişmiş lazer tarama teknolojisi ile rakiplerinden farklılaşan Roidmi Eve Plus, çevresindeki mobilyaları ve merdivenleri algılar, halı ile zemini ayırt edebilir. 2.700 Pa vakum gücüne sahip Roidmi Eve Plus halılarda dahi derinlemesine temizlik sağlar. Cihazın altında yer alan döner fırçalar, ince tozların yanı sıra büyük partikülleri de sorunsuz toplaması için özel olarak tasarlanmıştır. Ürünün çöp istasyonu özelliği sayesinde robot, temizlik sırasında topladığı kirleri ve tozları bu istasyona boşaltabilir. Bu da kullanıcıya daha az sık temizlik süreci gerektireceği anlamına gelir.

 

Ürünün güncel fiyatı ise 15.400 - 18.000 TL’dir.

 

Roborock Q7 Max Plus Robot Süpürge

 

Yüksek emiş gücüne sahip olan Q7 Max Plus derinlemesine temizlik imkanı sunar ve bu sayede yerdeki tozları ve kirlikleri daha fazla ortadan kaldırır. Roborock Q7 Max Plus otomatik toz toplama haznesi ile birlikte satılarak diğer marka ve modellere göre büyük bir avantaj sağlar. Roborock Q7 Max Plus, PreciSense teknolojisi ile birlikte daha hassas bir LiDAR sistemi kullanır. Bu sayede daha gelişmiş bir navigasyon sistemine sahiptir. Ortamda daha iyi bir haritalama sonucu sağlayan bu özelliği ile temizliği daha detaylı gerçekleştirir.

 

Ürünün güncel fiyatı ise 15.400 - 16.000 TL’dir.

 

Xiaomi ve Roborock Aynı mı?

 

Xiaomi ve Roborock iki farklı şirkettir ve Roborock ve Xiaomi, her ikisi de son zamanlarda tanınan birer Çin markası haline gelmiştir. Roborock, Mi Robot gibi bir çok modelin ürünlerini üreten asıl markanın alt üreticisiyken, kısa sürede yaptığı değişikler ile Xiaomi ekosisteminden ayrılarak kendi başına büyük bir firma haline gelmiştir. Roborock'un ürün yelpazesi süpürgeden oluşmakta iken. Xiaomi süpürgenin yanında pek çok elektronik cihaz üretiyor.

Kullanıcılar, Roborock’ın Xiaomi'ye göre daha fazla yazılım güncellemesi aldığını bunun yanında fiyat olarak da Roborock’ın biraz daha yüksek olduğunu belirtiyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.