Eşya Kiralama Uygulaması Varsapp

12-01-2022 15:21
Eşya Kiralama Uygulaması Varsapp

Eşya kiralama uygulaması Varsapp nedir ?

Varsapp, kullanılmayan eşyaların güvenli bir şekilde kiralanabileceği ve kiraya verilebileceği bir platformdur. Şu anda sekiz ana kategori ile hizmet sunuyoruz. Ana kategorilerin altlarında toplamda 40’tan fazla alt kategorimiz bulunuyor. Gün geçtikçe de bu sayılar artmaya devam ediyor. Artık internetten para kazanmanın yepyeni bir yolu var.

"Peki neden böyle bir uygulama ortaya çıkardınız ?” dediğinizi duyar gibiyim. 

Aslında en temel amacımız her bireyin sahip olduğu eşyalardan bir gelir kaynağı elde edebileceği ve bu süreçte önüne engeller çıkmamasını sağlama amacı oldu. Bu şekilde ilerleyerek de alışagelmiş e-ticareti dönüştürmeyi hedefliyoruz.

2020 yılının Mayıs ayında sadece 4 kişilik bir ekip ile yola çıkmıştık ve şu anda tam 6 kişiyiz. Gittikçe de sayımızın artmasını umuyoruz.  

Neden böyle bir e-ticaret sistemi kurduğumuza dönersek eğer…

Kurucumuz Zeynep kar tatili için satın aldığı kayak montu, tulumu ve diğer eşyalarıyla kar tatiline gitmişti. Tatilinin yarısında fark etti ki kar tatili hiç ona göre değildi. Eve döndüğünde belki de bir daha hiç gitmeyeceği kayak tatili için elinde bir sürü eşya kalmıştı ve onları koyacak büyük bir deposu da yoktu. Elinden çıkartmak istediğinde gördü ki ikinci el satış platformlarında, satın aldığı ücretin anca yarısından bile daha az miktarda ücrete bu eşyaları satabiliyordu. Sonra biraz araştırma yaptı ve Türkiye’de güvenli bir şekilde kiralama yapan bir platform bulamadı. Sonrasında Varsapp’in tohumları aslında kafasında şekillenmişti.

 varsapp

Kiralama hizmeti nasıl yapılır?

Kiralama hizmeti yapmak isteyen bir kullanıcıysan eğer Varsapp IOS ya da Android uygulamamızdan üye olarak girişini yapıyorsun. Ardından kiralamak istediğin ürünü seçerek hangi tarihler arası kiralayacağını seçiyorsun. Ardından kredi kartı bilgilerini dolduruyor ve Hemen Kirala butonuna tıklıyorsun.

Diğer bir taraftan eğer başka bir kullanıcıdan eşya kiralamak değil de eşyalarını diğer kullanıcılara kiralamak istersen de üye oluyorsun seçtiğin ürününün bilgilerini ve fotoğrafını uygulamamıza yüklüyorsun.

İşte hepsi bu kadar.

Daha fazla sorun için seni Sık Sorulan Sorular sayfamıza alabiliriz J

Eşya kiralamanın avantajları nelerdir?

Peki neden eşya kiralama uygulamamız var? Aslında bunun birçok sebebi var. Bunlardan bazıları şöyle:

·       Doğayı korumamıza katkı sağlar. Tüketimin bu kadar fazla olduğu bir dünyada az da olsa tüketimini azaltabilir ve çevre için bir şeyler yapmış oluruz.

·       İstediğin ürüne daha hızlı ulaşırsın çünkü satın almak için gereken parayı biriktirmek daha uzun zaman alıyor.

·       İhtiyacın olan ya da istediğin eşyayı kısa dönemlik ihtiyaç için satın alma maliyeti vermek zorunda kalmazsın.

·       Ürünü satın almadan deneme şansı yakalarsın.

·       Satın alarak evde yer kaplamasındansa kiralar kullanır ve geri verme şansın olur.

·       Minimalist bir yaşama destek olur.

·       Ve son olarak kenarda duran eşyalarını kiralayarak o eşyalardan ek gelir elde edebilirsin.

Kiralama fiyatları ne kadar?

Kiralama fiyatlarının ortalama bir fiyatı yok. Ancak ürünlerimizi incelediğinizde fark edeceksin ki oldukça uygun fiyatlara sahipler. 

Varsapp’in Güvence Sistemi ile kafandaki soru işaretlerini kaldırıyoruz ve tüm kiralama sürecini sen evinden çıkmadan, birlikte hallediyoruz. Güvenceye ve konfora İhtiyacın Varsa unutma Varsapp yanında! 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.