Fotoğraf Makinesi Kiralamadan Önce Dikkat Etmen Gerekenler!

14-01-2023 16:02
Fotoğraf Makinesi Kiralamadan Önce Dikkat Etmen Gerekenler!

İçinde inanılmaz kareleri ortaya koyacak ilhamın var olduğunu biliyoruz. Gördüğün anları ölümsüzleştirmek istediğini ve bunun için yalnızca bir kameraya ihtiyacın olduğunu da biliyoruz. O halde ne duruyorsun, sence de artık zamanı gelmedi mi? Hayalindeki makine ile yola koyul. Peki satın mı almalı? Ya memnun kalmazsan? Neden fotoğraf makinesi kiralamak daha mantıklı gel beraber inceleyelim!

Fotoğraf Makinesini Neden Kiralamalısın?

Fotoğrafçılık pahalı ekipmanlara sahip olmak demektir. Ya da oluşan algı bize bunun böyle olması gerektiğini söylüyor olabilir. Aynı ekipmanlara daha ekonomik yollarla ulaşabileceğini söyleseydik buna ne tepki verirdin? Hayalindeki kareyi ortaya koyabilecek fotoğraf makinesinin gün geçtikçe hedef kumbaranda ulaşılması güç bir durum yaratmaması için kiralayarak kullanmayı tercih edebilirsin. Üstelik kiralama, nakit akışını korumanı sağlar. Böylece daha uygun fiyatlarla sanatçı ruhunu ortaya koyabilirsin!


Hızla kendini yenileyen, daha iyi modelleriyle yenilenen fotoğraf makinelerinin her birine ulaşmak güç. Kiralama yöntemi ile değişen teknolojide eskimeden güncel kalabilir, en güzel karelerin unutulmamasını sağlayabilirsin. Ve eğer her gün kullanmanı gerektirmiyorsa fotoğraf makinesi kiralamak satın almaktan çok daha uyguna geliyor. Seyahate giderken bir fotoğraf makinen olsun isteyebilirsin, peki daha sonra kullanmayacaksan kiralamak daha mantıklı değil mi? Ya da kameranın arkasına senin geçmen istendiğinde “İyi ama bende kamera yok ki!” demek yerine hemen bir fotoğraf makinesi kiralayarak hünerlerini gösterebilirsin. Bir fotoğraf makinesi kiralamak sana çok paralar kazandırabilir, bunu biliyorsun, değil mi? 

Fotoğraf Makinesi Kiralarken Bakman Gerekenler

Polaroid fotoğraf makinesi tutkunlarından biri de sen misin? O halde neden şimdi onunla birkaç anı yakalamayasın? Sadece bununla kalmamakla birlikte diğer birçok makine çeşidini de aratabilirsin. Birbirinden farklı modele sahip fotoğraf makineleri arasında kaybolmadan önce dikkat etmen gereken bazı noktalar var:

Fotoğraf Makinesinin Özelliklerini İncele!

Fotoğraf makinesine ait özellikleri neler? Lensi, perde hızı ve bunun gibi soruların yanıt buldu mu? Amacına uygun bir kiralama yapabilmek ve üründen en iyi şekilde faydalanabilmek/test edebilmek için aradığın özellikleri belirle ve sorgunu buna göre yap.

Seçenekleri Değerlendir

Kiralanmak üzere çok sayıda fotoğraf makinesini bir arada görebilirsin. Sekmeler arasında boğulma! Senin işini en çok görenin hangisi olduğuna karar verebilmen, filtreleme yapmanı sağlar. Böylece senin için en iyi seçenek kendini gösterecektir. Örneğin uzun yürüyüşlü seyahatin için bir fotoğraf makinesi bakıyorsan hafif bir modeli tercih etmen senin için uygun olabilir.

Zamanlama da İşin İçinde!

Eğer bir konserden kareler yakalayacaksan ya da uçağına günler kaldıysa, büyük güne kadar kargoyu da hesap edip önceden zaman planlaması yapman gerek. Aksi takdirde hayallerin suya düşebilir!

Dikkat Dikkat!

Ve elbette herhangi bir arızası, kusuru var mı bunu öğrenmek gerekli. Aksi takdirde kiraladığımız makineyi kullanmamız güç bir hal alabilir. Sen yine her halükarda ürünü teslim alınca da kontrollerini yap, bir problem varsa önceden tespit et. Bizden söylemesi :) Son kuraldan bahsetmemize gerek yoktur ama biz yine de söyleyelim: Kiraladığın ürüne kendininmiş gibi sahip çık ve iyi bak; böylece kiralama döngüsü herkes için sürdürülebilir bir alışkanlık haline gelebilir!


Sen de hayallerindeki kamerayı test etmek, sanatını farklı tencerelerde pişirerek tatlandırmak ya da o acil ihtiyacın olan bebek arabasını kiralamak isteyenler arasındaysan aradığın ürüne Varsapp’tan ulaşabilirsin. Varsapp, ihtiyaçların için kiralama fırsatı sunarak senin için ekonomik ve çevre dostu çözümler üretiyor. Satın almadan, kiralayarak ihtiyacını gidermeni ve günaşırı kullandığın eşyalarını kiralayabilmeni sağlıyor. Yüzlerce ürün arasında farklı kategorilerde eşyaları da denemek için Varsapp'e gelmen yeterli!

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.