Varsapp ile KOBİ'lere Kiralama Çözümleri

23-02-2023 09:21
Varsapp ile KOBİ'lere Kiralama Çözümleri

Türkiye'de ilk kez kişiden kişiye güvenli bir şekilde eşya kiralama platformu olan Varsapp güvence sistemi ve sigorta seçeneği ile güvenli bir şekilde ürün kiralayabilir ve ürünlerinizi kiraya verebilirsiniz.

Merak ettiğiniz her şey sıkça sorulan sorular sayfamızda bulunuyor!

 

Varsapp’te ürün kiralaması; kişiden kişiye, markalardan kişiye, Varsapp’ten markalara ve KOBİ’lere olmak üzere üç şekilde gerçekleşmektedir. 

 

Varsapp’in KOBİ’lere olan kiralama sistemi, bilgisayar, cep telefonu, tablet bilgisayar gibi cihazları uygun fiyatlarla kiralayarak şirketinizin teknoloji ihtiyacınızı karşılayabilmenizi sağlar. KOBİ’ler ile gerçekleştirdiğimiz kiralama süreçlerinde en çok tercih edilen ürünler, Varsapp’in en çok kiralama alan kategorisi olan “Elektronik”e ait telefon ve bilgisayar.  

 

KOBİ’lerin ürün kiralaması neden avantajlı?

 

- Günümüzde mobil cihazlar, çalışma hayatlarımızın önemli bir parçasıdır. Ancak teknolojik cihazlar günümüz şartlarında uygun fiyatlı ürünler değillerdir. Bu nedenle, satın almaktan daha uygun yol olan kiralamayı Varsapp ile sağlayabilirsiniz.


- Kiralama süresi boyunca satın almaya kıyasla daha az miktarda kira ödemeleri yapabilir ve yüksek satın alma bedelleri ürünlere ulaşmanızda engel teşkil etmez.


- KOBİ’ler kiralama yaparak hizmet faturası alabilirler bu durum vergi tarafında ödendikleri tarihte kira gideri olarak muhasebeleştirilerek masraf olarak gözüktüğünden kiralama hizmetinizi gider olarak gösterebilirsiniz.

- Temel kiralama döneminin sonunda, kiraladığınız ürünleri iade etmeyi ya da kiralama sürecinizi uzatmayı seçebilir ve ürünleri kullanmaya devam edebilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.