Para Kazandıran Popüler Uygulamalar

06-12-2022 15:10
Para Kazandıran Popüler Uygulamalar

Glocalzone

 

Glocalzone, yurt dışından ürün almak isteyenler ile seyahatini kazanca çevirmek isteyenleri buluşturan bir platformdur. Glocalzone, yurt dışından alışveriş yapmanızı sağlayan ve ülkenizde bulamadığınız ürünlere dünyanın herhangi bir yerinden erişmenizi sağlıyor. “Sınırsız Dünya” mottosu ile yola çıkan bu girişim, gezdikçe daha çok gezmenizi sağlamayı amaçlıyor. Bunun için tüm tarafları koruyan, güvenilir bir sistem inşa eden girişimde sistem oldukça basit; seyahatinizi Glocalzone'a ekliyorsunuz, size en uygun olan siparişler için ürün isteyenlere yazıyorsunuz veya onlar size yazıyor. Sonra ürün fiyatı, getirme ücreti ve diğer detaylarda anlaşıyorsunuz. Ürün isteyen ödemeyi Glocalzone'a yapıyor, ardından ürünleri kendi paranızla satın alıp ve getiriyorsunuz. Ülkenize döndüğünüzde ürünleri teslim ediyor ve paranız anında hesabınıza aktarılıyor. 

 

OthersApp


Ağustos 2016’da websitesiyle hizmete giren Others, kısa zamanda Türkiye geneli büyük bir öğrenci kitlesine ulaştığını belirtiyor. Others ilk zamanlarından bu yana gittikçe artan bir taleple birçok üniversite öğrencisine ek gelir kazandırıyor. Others, ek gelir kazanmak isteyen öğrencilerle, yapamadıkları veya yetiştiremedikleri işlerini üniversite öğrencilerine yaptırmak isteyenleri bir araya getiren bir pazar yeri olarak çalışıyor. Others’ta şirketler, startuplar, öğrenciler veya herhangi bir kişi görev açabilirken, görevleri sadece üniversite öğrencileri yapmaktadır. Geçici işleri hızlı bir şekilde yapabilecek yetenekli üniversite öğrencilerinin ek gelir kazanması için çok uygun bir platform olan Others, öğrenciyseniz ve final, vize gibi yoğun dönemlerinizde bir başka öğrenci arkadaşınızın yardımına ihtiyaç duyuyorsanız da sizin için doğru yer olabilir!

 

Varsapp


2020 yılının Mayıs ayında alışagelmiş e-ticareti değiştirmek amacıyla kurulan Varsapp, kişilerin ve markaların günlük eşyalarını güvenli bir şekilde kiraya vererek para kazanabileceği ve ihtiyaç duyulan eşyaların kiralanabileceği bir platform. Varsapp, herkesin bir gelir kaynağı elde edebileceği, istediği ürünlere önüne büyük maddi engeller çıkmadan kiralamayla erişmesini sağlıyor. Bunu yaparken dünyaya ve dünyanın sürdürülebilirdiğine faydasının olmasını sağlıyor. Bir kenarda duran eşyalarınızı kiraya koyarak o ürünlerden ek gelir elde edebilirsiniz. Üstelik evinizdeki kalabalıktan da kurtulmuş olursunuz. Eğer kullanmıyorsanız ve sizin için manevi değeri varsa sadece bu yüzden elden çıkaramıyorsanız eşyalarınızı Varsapp ile kiralayarak bütçenize katkı yapmanız mümkün. 

Kullanmadığınız eşyaların siz dururken sizin yerinize para kazanması sağlayan Varsapp, Türkiye’de ilk defa güvenceli kiralama sistemiyle eşya kiralamayı güvenli şekilde mümkün kıldı.

Rentiva


Rentiva “Yola Çık” mottosuyla kurulan herkesin uygun fiyatlar, tam güvence ve olabilecek en kolay şekilde araç kiralayabilmesini sağlıyor. Rentiva, arabasını kiralayarak ek gelir elde etmek isteyen araba sahipleri ile, araba kiralama ihtiyacı olan kişileri bir araya getiriyor. İki tarafın da hayatını kolaylaştıracak her detayı düşünerek kusursuz hizmet sağlayabilmek için çalışıyor. Araba paylaşımı olarak da adlandırılan sahibinden araba kiralama sistemiyle ek gelir edebilir ve bu ek gelirle araç masraflarınızı karşılayabilmeniz mümkün hale gelebilir. Türkiye’nin en güvenilir, en büyük araç kiralama uygulamalarından biri olduğunu belirten Rentiva ile günlük, haftalık ve aylık periyotlarla aracınızı kiralayabilirsiniz.

Armut


Armut, 2011 yılında “Kaliteli hizmet verenlere nasıl kolayca ulaşabilirim?” sorusu ile yola çıktı. Semtinizde yaşayan en iyi hizmet verenleri sokak sokak dolaşmadan ya da tanıdıklara sormadan bulmayı sağlayan Armut, üstün teknolojisi ve gerçek müşteri yorumları sayesinde hızla büyüdü. Armut’un sisteminde fiyat, gerçek müşteri yorumları, iletişim bilgisi ve işe özel yazılmış bir mesajla hizmetinizi teklif olarak kullanıcılar görebiliyor. Her gün binlerce Armut müşterisi, alanındaki hizmet verenleri arıyor. Bu yüzden Armut’u kullanarak verdiğiniz hizmetle daha çok müşteriye ulaşarak, daha çok para kazanabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.