Playstation Kiralamak İçin 5 Geçerli Sebep

12-12-2022 16:13
Playstation Kiralamak İçin 5 Geçerli Sebep

1) Kiralamanın satın almaktan uygun olması


Günümüzde teknolojik aletler her geçen gün pahalanmaya devam ediyor. Eğlenceli vakitler geçirmek için yüksek meblağlar ödemeye gerek kalmadan Varsapp ile kiralama alternatifini seçerek çok pahalı olduğunu düşündüğünüz Playstation gibi bir ürüne ulaşabilmeniz mümkün. 


2) Playstation eğlence gecelerinde cihazınızı taşıyan kişi olmamak


Arkadaşlarınızla Playstation oynamak istiyorsunuz ama cihazı ve ekipmanlarını yanınızda taşımak zor geliyor olabilir. Varsapp ile kiralama yaparak özel kurye kapınıza kadar sizin yerinize taşısın. Aynı zamanda, beklenmedik planlar hayatın içinde her zaman vardır. Playstation oyun gecesine ne zaman ihtiyacınız olacağını bilemeyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluştuğunuz o pek de eğlenceli geçmeyen geceniz de Playstation kiralayarak gecenin eğlencesini arttırabilmeniz mümkün. 


3) Çok fazla oynayarak zamanınızı öldürmemek


Playstation başından kalkmayan insanlar hepimizin hayatında vardır. Bu cihazı bu denli hayatınızın içine almamak için kiralama yaparak sadece istediğinizde oynayabilirsiniz. 


4) Kiralayarak yeni çıkan modelini deneyimleyebilmek


Teknolojik cihazların pahalı olması dışında bir özelliği de devamlı yeni bir modelinin çıkmasıdır. Sizde bulunan model bir iki yıl içinde güncelliğini kaybedebiliyor. Yeni çıkan modelle birlikte cihazlara farklı özellikler geliyor. Bu özellikleri deneyebimek ve mahrum kalmamak için yeni çıkan modelleri Varsapp ile kiralama yaparak keşfedebilirsiniz 


5) VarsappTech ile kiralamada konsol ile birlikte 2 oyun paketinin olması


Sitemizdeki Playstation ilanında kullanıcılarımıza özel, konsol + 2 oyun paketimiz var. Böylelikle Playstation eğlenceniz yanında gelen oyunları ile birlikte katlanıyor. Cihazla birlikte oluşturduğumuz bu oyun paketinde konsol oyunlarına da ek para vermeniz gerekmiyor. 


Varsapp'ten Playstation Kiralama Nasıl Yapılır?


Seçtiğiniz ürünün sayfasına giderek kiralama için tarih aralığı belirleyin. Ardından “Hemen Kirala” bölümüne tıklayın. Burada ürünün sağlıklı bir şekilde kullanım döngüsünde olabilmesi için kredi kartı bilgilerinizin kayıtlı olması gerekmektedir. Seçtiğiniz ürünle “Alışverişi Tamamla” bölümüne tıklayarak devam edebilirsiniz. Ödeme aşaması için, PayTR ödeme sistemi güvencesi ile kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Teslimat noktasında ise, özel kurye sistemi ile çalışıyoruz. Bu sistemde kiraladığınız Playstation özel kurye ile adresinize teslim edilmektedir. Kiraladığınız ürünün süresini uzatmak için 24 saat öncesinden ürün sahibi ile iletişime geçmeniz gerekmekte. Ürün o tarihlerde müsait ise tekrar kiralama yaparak süresini uzatabilirsiniz.


Şimdiden iyi eğlenceler :)

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.