Robot Süpürge Nasıl Çalışır Öğrenin! Ev Temizliğinin Kolay Hali

29-03-2023 14:47
Robot Süpürge Nasıl Çalışır Öğrenin! Ev Temizliğinin Kolay Hali

Robot süpürgeler, günlük yaşamı kolaylaştırdığı için sıklıkla tercih edilen elektrikli ürünler olarak son zamanlarda öne çıkıyor. Robot süpürge kullanımı, her zeminde uygulanabilir. Bu sayede, yüzey üstünde yer alan tüm kir, çamur ve tozun yok edilmesi mümkün hâle getirerek kullanıcısına konfor sağlar. Peki, Xiaomi robot süpürge nasıl çalışır? İşte detaylar…

Xiaomi Akıllı Süpürge Nasıl Çalışır?

 

Detaylı bir temizliği mümkün hale getiren robot süpürgeler, diğer süpürgelere göre çok daha pratik şekilde çalışıyor. Xiaomi robot süpürge çalışırken sensörler ve görsel navigasyon ön planda oluyor.

 

Haritalandırma sistemi ile çalışan robot süpürgeler, temizlik rotaları oluşturuyorlar. Akıllı süpürge modelleri farklı özelliklerle tasarlanıyor. Xiaomi Robot Süpürge, süpürme işleminin yanı sıra paspas ve ovma gibi fonksiyonlara da sahiptir. Satın almadan önce kiralayarak denemek için Varsapp üzerinden Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro’ya ulaşabilirsiniz. 

  

Xiaomi akıllı süpürge çalışmasını adım adım inceleyelim:

 

1. Robot süpürgenin şarjı temizlik öncesi kontrol edilmeli, Mi Home ya da Xiaomi Home uygulamalarından birini mobil telefonunuza indirmelisiniz.

2. Bağlantı sağlandıktan sonra paspas modülünü kurabilirsiniz.

3. Modülü kurduktan sonra süpürgenizi temizliğe başlatabilirsiniz. 

4.Temizlik tamamlandığında robot süpürge yuvasına geri dönecektir. 

Merak ettiğin robot süpürgelerini robot50 kodu ile 50TL indirimle hemen şimdi deneyebilirsin!

Robot Süpürge İnternet Olmadan Çalışır Mı? 

 

Evden uzakta olduğunuz zamanda robot süpürgenizi kullanabilmeniz için internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. Ancak, internet bağlantısı olmadan manuel çalıştırma seçeneği ile Xiaomi robot süpürgeyi kullanabilirsiniz. 

Xiaomi Robot Süpürge Telefon İnternetiyle Çalışır Mı?


Cep telefonunuzun internet bağlantısını paylaşıma açarak robot süpürgenizi çalıştırabilirsiniz. 

Xiaomi Robot Süpürge Nasıl Şarj Edilir?


Xiaomi robot süpürge, iki şekilde şarj edilebiliyor: otomatik veya manuel. Bu model akıllı robot süpürge, otomatik modda ise şarj yuvasına kendisi dönüş yapar. Akıllı süpürge, manuel modda ise durakladığında şarj yuvasına dönebilmesi için düğmesine basılması gerekiyor. Robot süpürgenin üzerindeki ışığın turuncu renkte yanıp sönmesi, pil seviyesinin %15’in altında olduğu anlamına gelir. Cihaz üzerindeki ışık beyaz ise pil seviyesi %15’in üzerindedir. 

Robot Süpürge Evi Kaç Saatte Süpürür? 


Robot süpürgeler, 20 metrekarelik bir odayı yaklaşık olarak yarım saatte süpürür. Manuel temizliğe göre daha detaylı temizlik sunan robot süpürgeler temizliğe daha fazla zaman harcarlar. Xiaomi markalı akıllı robot süpürge, kullanıcısına maksimum 2.5 saate kadar çalışma süresi sunar. Bu sayede evinizin birçok alanını rahatlıkla temizlemek için süresi olur.

Robot Süpürge Aylık Ne Kadar Elektrik Harcar? 


Elektrik birim fiyatı üzerinden değerlendirildiğinde harcanan enerjinin sonucu olan maliyet oldukça düşüktür. Standart bir robot süpürge; 3600 – 5200mAHlik bataryaya sahip olup, 11.1 – 14.4V arasında gücü vardır. Her gün evinizi bir defa süpürürseniz, 2.25kW enerji harcamış olursunuz.


Yazımızda bahsettiğimiz robot süpürge modeli Xiaomi Mi Robot Süpürge Mop 2 Pro kiralanmak için sizleri bekliyor!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.