Varsapp ile Teknolojik Alet Kiralama

12-02-2023 12:37
Varsapp ile Teknolojik Alet Kiralama

Varsapp ile teknolojik aletleri satın almadan önce kiralayabilir ve satın alma kararınızı deneyiminize göre verebilirsiniz. Aynı zamanda, acil ihtiyaçlarınız doğrultusunda günlük kiralamalar da yapabilmeniz mümkün. Yüksek fiyatları nedeniyle erişebilmesi güç olan bazı teknolojik aletlere uygun günlük kiralama bedelleri ile erişebilirsiniz. 


Varsapp’ten hangi teknolojik aletleri kiralayabiliriz?


Varsapp’te bulunan VarsappTech kategorisine ait Sony ve Microsoft markalı oyun konsolları, Dyson Airwrap Complete uzun saç şekillendiriciyi, Canon fotoğraf makinesini, Logitech G29 direksiyon setini, Asus dizüstü bilgisayarı ve Sony LCD projeksiyon cihazı kirayalabilirsiniz. 


Monster kategorisinde Tulpar, Aryond, Abra gibi özel serilerine ait oyun bilgisayarlarını, iş bilgisayarını, monitörleri ve aksesuarları kiralayabilme seçeneğiniz var. 


Vestel kategorisinde ise buharlı kırışık giderici, akıllı tartı, yoğurt makinesi, filtre kahve makinesi ve Lenovo markalı tablet bilgisayarı seçenekleri kiralanmak için sizi bekliyor. 


Sony markalı oyun konsolu, Xiaomi Mi Robot Süpürge Mop 2 Pro, Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box’ı, Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter ve Xiaomi Mi Smart Airfryer 3.5L Yağsız Fritöz seçeneklerini bulabilirsiniz.


Kidolog kategorisinde ise elektrikli ana kucağı, biberon ve mama ısıtıcı, buhar makinesi ve bebek kamerası seçeneklerini bulabilirsiniz. 


Marka kategorilerimiz dışında kullanıcılarımızın bireysel teknolojik ürün ilanlarından da kiralama yapabilirsiniz. 


Örnek Kiralama Senaryoları

Yeni çıkan bir bilgisayar oyununu denemeyi çok istiyor olabilirsiniz ama kullandığınız bilgisayar bu oyunun gereksinimlerini karşılayamıyor olabilir. Tulpar T7 V20.5.1 17,3'' veya Abra A5 V19.3.1 ürünümüzü kiralayarak yüksek performans ile oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Reklamlarda ve sosyal medyada sık sık gördüğünüz robot süpürge ya da airfryer gerçekten işe yarıyor mu? Xiaomi Mi Robot Süpürge Mop 2 Pro’yu ve Xiaomi Mi Smart Airfryer 3.5L Yağsız Fritöz’ü kiralayarak bu soruya kendiniz bizzat deneyerek karar verebilirsiniz. 

Ürünlerde oluşan hasar için güvenlik sistemimizi ele alalım. Örneğin, kiraladığınız robot süpürge cihazının başına bir şey gelirse üründeki hasar durumunun tamir edilip edilmemesine göre süreçlerimizi yürütüyoruz. Tamir edilecek durumda ise ürünün tamirde kaldığı gün kadar günlük kiralama bedeli yani bu senaryoda 120 TL, kiralayan tarafından karşılanıyor. Tamir edilemeyecek durumda ise sitemizde yer alan ikinci el bedeli olan 8.000 TL ürün sahibine aktarılıyor.

Varsapp ile Teknolojik Ürün Kiralama Güvenliği

Varsapp, Türkiye'de ilk kez kişiden kişiye güvenli bir şekilde eşya kiralama platformu olup güvence sistemi ve sigorta seçeneği ile güvenli bir şekilde teknolojik ürün kiralaması yapabilirsiniz. Bir ürünü kiraladıysanız ve başına bir şey geldiyse bize direkt bildirebilirsiniz. Bu durumu fark etmediyseniz ve ürün sahibi 2 saat içerisinde bize hasar bildirimi yaptıysa güvence sisteminin hasar kodu aktif hale geliyor. Üründe oluşan hasar tamir ediliyorsa; size bildirdiğimiz anlaşmalı tamir yerlerinden ürünün tamirini yaptırmak sizin sorumluluğunuzdadır. Ürünün tamirde kaldığı gün sayısı kadar günlük kiralama bedelini karşı tarafa aktarıyoruz. Tamir edilemiyorsa; ilanda yazan ikinci el bedelini karşı tarafa aktarıyoruz.

Varsapp’te Popüler ve Trend Ürünler Nelerdir?


Trendler mevsimlere bağlı olarak değişmektedir. Örneğin havalar ısındığında sitemizde bulunan kamp ekipmanları kiralamalarımız artış gösterirken havalar soğuduğunda ise kayak ekipmanları ve oyun konsolları kiralamalarımız artış gösteriyor. 


Sony PS4 oyun konsolu, Canon EOS 2000D + 18-55 mm Dijital SLR fotoğraf makinesi, Logitech G29 direksiyon seti, Tulpar T7 V20.5.1 17,3'', Abra A5 V19.3.1, Xiaomi Mi Robot Süpürge Mop 2 Pro ve Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box son zamanlarda popüler olan teknolojik ürünlerimizden bazılarıdır. 


Daha fazlası için sıkça sorulan sorular sayfamıza göz atabilirsiniz :)
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.