Varsapp hiVC ve Founder One'dan 200 Bin Dolar Yatırım Aldı

04-10-2023 08:24
Varsapp hiVC ve Founder One'dan 200 Bin Dolar Yatırım Aldı
 

Kullanıcıların güvenli ve hızlı bir şekilde eşya kiralayabileceği yerli teknolojik platform sağlayıcısı olan Varsapp, 200 bin dolar yatırım aldı.

Zeynep Eliçin ve Hande Sevinç tarafından 2021 yılında kurulan Varsapp, kullanıcılarının günlük veya dönemlik ihtiyaçları doğrultusunda kişi veya büyük markalardan güvenli bir şekilde kiralama gerçekleştirebilmelerine olanak sağlıyor. Varsapp, bu modellerinin yanı sıra kendi bünyesindeki teknolojik ürünlerin de kiralanabildiği ‘VarsappTech’ kategorisi sayesinde B2C iş modelinde de faaliyet gösteriyor.


2022 yılının Eylül ayında ilk yatırım turunu gerçekleştiren Varsapp, 1 yıl içerisinde metrik ve teknolojisinde yaşadığı olumlu gelişimler sonucunda ilk yatırım turundan 1 yıl sonra köprü yatırım turu gerçekleştirme başarısı gösterdi. Gerçekleşen yatırım turuna hiVC ve Founder One gibi kurumsal yatırımcılarının yanı sıra mevcut yatırımcılardan Mehmet Toprak ve Murat Aksöz katılım gösterdi. 

Toplamda 100.000 indirmeyi aşan ve yakın zamanda mobil uygulamasının yeni versiyonunu da yayınlayacağının haberini veren Varsapp, aldığı yatırımla birlikte kullanıcılarına daha iyi bir kullanım deneyimi sunup, ürün sayısı ve çeşitliliğinde gerçekleştirdiği artışla birlikte Türkiye’nin en başarılı eşya kiralama platformu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor olacak. 

Türkiye eşya kiralama pazarı içerisinde en fazla markayı bünyesinde barındıran girişim: Varsapp

Alanlarında öncü markaları da platform içerisinde barındıran Varsapp, Türkiye eşya kiralama pazarı içerisinde en fazla markayı bünyesinde barındıran girişim konumunda yer alıyor. Markaların yeni ürünleri pazardaki kullanıcılarda deneyimlemesine ve ‘veri seti odaklı’ geri dönüşler alarak pazarlama ve geliştirme faaliyetlerine yön vermelerine olanak tanıyarak kiralama sektöründe markalar için de değer yaratan Varsapp, teknolojiden gündelik yaşama kadar çoklu kategorideki bir çok ürünün kiralamasını geliştirdiği teknoloji sayesinde güvenceli bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Kullanıcıların ‘minimum 3 günlük kiralama’ özelliği bazında kiralama yapabileceği tek platform olan Varsapp, ‘VarsappTech’ kategorisi ile oyun konsollarından kamp çadırına kadar bir çok farklı kategorideki ürünü kendi bünyesinden kullanıcılarına sunuyor.

Hande Sevinç: “Hedefimiz çok daha hızlı ve etkili büyüyerek geniş kitlelere kiralama alışkanlığı kazandırmak.”

Varsapp Kurucu Ortağı Hande Sevinç, Varsapp’in gerçekleştirdiği yatırım turuyla ilgili “Ağustos ayında aldığımız bu yatırımı kullanıcılarımıza en iyi hizmeti verebilmek için yoğun çalıştığımız dönem sonrasında bugün duyuruyoruz. hiVC, Founder One ve çok kıymetli melek yatırımcılardan oluşan bu turu kapatmanın, Varsapp ve büyüyen kiralama ekosistemi için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Yatırımcılarımızla birlikte daha da büyük işler başaracağımız için şimdiden oldukça heyecanlıyız. Varsapp’te kullanıcılarımıza takvim seçeneği sunarak ihtiyaç duydukları ve planladıkları tarihte ürünün adrese teslim edilmesini sağlıyoruz, tekrarlayan sipariş oranımız her geçen gün artıyor. Bu sayede büyük ölçüde elektronik atık oluşumunun önüne geçilmesini ve sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşmasını sağlıyoruz. Hedefimiz çok daha hızlı ve etkili bir şekilde büyüyerek geniş kitlelere kiralama alışkanlığını kazandırmak.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.