Varsapp Hakkında Yanlış Bilinenler ve Doğruları

02-03-2023 10:06
Varsapp Hakkında Yanlış Bilinenler ve Doğruları

1) Kiraladığım ürünü sahibinden gidip alacağım ve sahibine teslim edeceğim ve ürün sahibiyle nasıl buluşacağım gibi süreçleri ben yöneteceğim. (YANLIŞ)


- Kiraladığınız ürünün teslim alınmasını siz yapmıyorsunuz, ürün sahibinden kuryemiz alıyor ve sizin evinize kuryemiz teslim ediyor. Kiralama süreciniz sona erdiğinde ise yine kuryemiz ürünü sahibine ulaştırmak üzere sizden teslim alıyor. Tüm süreci operasyon ekibimiz yönetiyor. (DOĞRU)


2) Sitede bulunan Monster Notebook, Migros, Vestel gibi kurumsal markaların ürünleri Varsapp’e ait. (YANLIŞ)


- Sitemizde yer alan marka ürünlerinin sahipleri markaların kendisidir. Kiralama yaptığınızda bu ürünler markalardan gelmektedir. Aynı şekilde seçtiğiniz ürün kurye sistemimiz ile evinize teslim edilip evinizden teslim alınacaktır. (DOĞRU)


Monster Notebook, Kidolog ve Vestel ürünlerini merak ediyorsanız eğer!


3) Ürünlerin ilanlarının altında yazan ikinci el bedeli o ürünü satın almak istersem ödeyeceğim ücrettir. (YANLIŞ)


- Ürün ilanlarının altındaki ikinci el bedeli, güvence sistemimize ait ikinci el bedeli karşılığıdır. Bu ikinci el bedeli kavramı kiralanan ürünün başına bir şey geldiğinde ve bu hasar tamir edilemeyecek boyutta ise kiralayan kişinin ürün sahibine ödemesi gereken tutarı belirtmektedir. Varsapp, kişilerin ve şirketlerin ürün kiralayabileceği ya da marka ve kişilerin ürünlerini kiraya koyabileceği şekilde hizmet vermekte olup satın alma sistemi bulunmamaktadır. (DOĞRU)


4) Kiralamak istediğim ürün İstanbul’da gözüküyor ama ben İstanbul’da ikamet etmiyorum yine de kiralama yapabilirim. (YANLIŞ)


- Varsapp’de bulunduğunuz konum ile kiralamak istediğiniz ürün ilanının aynı konumda olması gerekmekte olup aynı il içinde olan kiralamalarda ürün teslimatı yapılmaktadır. (DOĞRU)


5) Ürün kiraladım ama ürünün kargoda geçen süresi için de ücret ödeyeceğim. (YANLIŞ)


- Ürünün size teslim edilmesi ve sizden geri teslim alınması süreçlerini de kapsayan kargo süresi için ek ücret ödenmemektedir. (DOĞRU)


6) Ürünümü kiraya koymak istiyorum ilan oluşturmak için de ücret ödemeliyim. (YANLIŞ) 


- Sitemizde ve uygulamamızda ürün ilanı oluşturmak ücretsizdir. Üye olduktan sonra ücret ödemeden ürün ilanı oluşturabilirsiniz. (DOĞRU)


7) Ürün ilanı oluşturdum ürünüm sizin deponuzdan kiralanacak. (YANLIŞ)


- İlan oluşturduğunuz ürününüz sizde kalmaya devam edecek olup operasyonel süreci depomuzda olmayacak. İlanınız kiralandığında kuryemiz evinizden ürününüzü teslim alacak kiralayan kullanıcımıza teslim edecek kiralama süreci bittiğinde ise ürün tekrar sizin evinize teslim edilecek. (DOĞRU)


8) Varsapp sadece İstanbul’da hizmet veriyor. (YANLIŞ) 


- Varsapp, şu an İstanbul, İzmir ve Ankara’da hizmet vermektedir. Hizmet verdiğimiz il ve ilçeleri detaylı olarak sitemizin üst kısmında bulunan arama çubuğunun yanındaki lokasyon kısmından öğrenebilirsiniz. (DOĞRU)


Daha fazlası için sıkça sorulan sorular sayfamıza göz atabilirsiniz!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.