Kiralamak Neden Daha Ekonomik? Paran Cebinde Kalsın!

12-01-2023 10:09
Kiralamak Neden Daha Ekonomik? Paran Cebinde Kalsın!

“Kiralamak” denildiğinde aklımıza öncelikle ev ya da araba gibi kelimeler geliyor; ancak dilediğin herhangi bir ürüne tıpkı bir araba ya da ev gibi sahip olabileceğini biliyor muydun? Ürünü satın almadan, kiralayarak kullanabileceğin, almak istediğin ürünü almadan önce test edebileceğin bir yöntem var. Üstelik kiralamak, satın almaktan çok daha uygun. Neden bazı durumlarda kiralamanın daha mantıklı olduğunu gel beraber inceleyelim! 

Kiralamak Neden Daha Ekonomik?

Gün geçmiyor ki bir ürüne ihtiyaç duymayalım! Hayatın akışı içinde ister derslerimizde kullanmak istediğimizde, ister bir hobiye başlayıp başlamamakta kararsız kaldığımızda, ister elektronik bir cihaz almak istediğimizde doğrudan satın alma sürecine geçiyoruz. Bu şekilde ürünü ancak satın aldıktan sonra test edebiliyoruz ve beklentilerimiz karşılanmasa dahi iş işten geçmiş oluyor. Dahası, çoğu eşyamız bir süre sonra kullanılmadıkça dolabımızda yerini tozlu raflara bırakıyor.


İşte bu noktada sadece belirli süre kullanacağımız ürünü satın almak yerine kiralamaya başvurmak ve bu yolla kullanmak daha ekonomik oluyor. Çünkü biliyoruz ki satın aldığımızda ihtiyacımızı karşıladıktan sonra kenara atılacak. İşlerimizde kısa süreliğine ihtiyaç duyduğumuz eşyalara kiralama yoluyla ulaşabilmek hem işlerimizi halletmemizi hem de aynı ürüne daha uygun fiyatla ulaşabilmemizi sağlıyor. Sen de paranın cebinde kalmasını istiyorsan daha ekonomik yollarla hemen o çok istediğin ürünü aratabilirsin. 


Arkadaş gecesinde sohbet ederken bir yandan da oyun oynamak istediğinizde, davette sadece bir kez giyilecek kıyafete çok para ödemek istemediğinizde, "bunu denemem lazım" dediğiniz o kamp sandalyesine ulaşamadığınızda ve daha birçok eşyaya uygun ve ekonomik fiyatlarla ulaşmak istediğinizde kiralamanın harika bir fırsat olduğunu söylemek yanlış olmaz. Peki tersini hiç düşündünüz mü? Elinizde bir sürü kutu oyunu, raflarınızda tozlanıyor; keşke bunları değerlendirmenin bir yolu olsa.

Peki ya bu ürünleri kiralayabileceğini söylesek? 

İhtiyaçlarımız durmak bilmeden kendini yeniliyor. Daha dün çok ihtiyacımız olan eşyayla işimiz bugün bitebiliyor ama günün birinde lazım olur diyerek dolapta beklettiğimiz de çok ürün var. Dolapta bir gün kullanılmak umuduyla bekleyen o eşyalara tam şu an ihtiyaç duyan kişiler de yok değil. İşte bu aşamada bekleyen eşyaların kiraya verilmesi, kullanmak isteyenlerin kiralayabilmesi amacıyla kurulan Varsapp devreye giriyor. 


Tozlu raflarından çıkardığın eşyalarını kiraya verebilirsin, şu anda senin ihtiyacın olmayabilir ama sendeki ürünün peşinde birçok başka kişi var. Bu şekilde hem ihtiyaç sahibi kişiler ürünlerine kavuşabilir, hem de sen kullanmadığın eşyalarından para kazanabilirsin. Böylece kendi çapında para akışı sağlayarak ekonomik döngünü yaratabilirsin.

Kiralayan için Varsapp Nasıl Çalışır?

O çok istediğin ürünü bir süre denemek mi istiyorsun? Ya da iki ürün arasında kararsız mı kaldın? Neden her ikisini de öncesinde deneyerek satın almayasın? Varsapp, ihtiyacın olan ürünleri kiralayarak ihtiyacını gidermeye yardımcı oluyor. Üç adımda kolayca ürününü kiralamanı sağlıyor. Bunlar:

  1. 1.Kiraya konulan ürünlerden dilediğini seç!
  2. 2.Seçtiğin ürünün ödemesini güven ve kolaylıkla yap!
  3. 3.Kargonu al ve yeni ürününün tadını çıkar.


Üç adımda ihtiyaçlarını karşılaman, satın almak istediğin ürünü test etmen, rafta kullanılmayı bekleyen ürünlerinden kira bedeli almaya başlaman ve daha fazla bilgi edinmen için Varsapp seni bekliyor!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.