Kiralamak Mı Satın Almak Mı: Yeni Evliler İçin Hangisi Daha Mantıklı?

22-01-2023 11:02
Kiralamak Mı Satın Almak Mı: Yeni Evliler İçin Hangisi Daha Mantıklı?

Ve sonsuza kadar mutlu oldular… Yeni bir hayata başlarken oluşan o evlilik telaşı en yorucu ama en heyecanlı kısımlardan biridir. Yeni bir hayat, yeni bir ev, yeni bir düzen kurmak için yoğun bir araştırma içerisinde hayallerini yaşamınıza dökmek için çok araştırma yaptığınızın farkındayız. Ve her şeyin pahalı oluşunun da farkındayız. Bu nedenle siz tatlı çiftlere bazı öneriler sunmak için kol kanat gerdik. Evlilik hazırlıklarında yardımcı olacak, akıllardaki soru işaretlerini giderecek bir konuyla baş başayız. Peki kiralamak mı satın almak mı mantıklı, gelin bir bakalım. 

Yeni Ev Düzeninde Kiralamak Mı Satın Almak Mı Daha Mantıklı?

Koltuklar, beyaz eşyalar, dekorasyonlar derken kabarık listeden nasıl ekonomik yollardan çıkacağınızı şaşırdınız mı? İlk aşamada gerekli olan, sürekli olarak kullanılacak eşyaların alınması sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Listenizde sürekli ve süreksiz kullanacağınız eşyalarınızı gruplara bölmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. 


Örneğin sürekli kullanım istemeyen bir matkaba ya da ingiliz anahtarına eşya kurulumları için ihtiyaç duyduğunuzda direkt olarak matkaba ihtiyacımız var diyerek yapı market ürünlerine giderek satın almaya mı yöneliyorsunuz? Durun! Bunu kiralayarak işinizi halletmeniz daha ekonomik bir yol olacaktır. Ne de olsa her gün matkapla bir şeyleri onarmıyorsunuz değil mi?


Her şeyi bir anda almak, düğün masrafları da eklendiğinde bir hayli zorlayıcı olabilir. Öte yandan hangi modeli alacağınıza da karar vermeli, sizin için en iyi modeli bulmanız gerek. Bu aşama biraz şansa da kalabilir. Eğer bu aşamanın şansa kalmasını istemiyorsanız ilk etapta kiralama yoluyla ikileme düştüğünüz modelleri kullanarak test etme olanağı bulabilirsiniz. Böylece işinizi hangisinin daha iyi çözdüğünü deneyerek öğrenebilirsiniz. Yanı sıra ne kadar gerekli olduğunu, hemen almasanız bir sorun olur mu gibi ertelemekte sıkıntı oluşturacak bir şey var mı sorularını da çözümleyerek masraflarınızı yayabilirsiniz. 


Eviniz için en iyi olanı ararken kulaktan dolma bilgilerle mi hareket etmek istersiniz yoksa kendiniz mi test etmeyi tercih edersiniz? En iyi airfryer hangisi, hangi model dyson süpürge daha iyi süpürüyor, buharlı ütü kullanmak kıyafetlerinizi pürüzsüz gösterir mi gibi ucu bucağı olmayan soruların cevaplarını kendiniz öğrenebilirsiniz. Böylece satın aldığınız ürünlerden pişman olmaz, farklı bir model arayışına girmezsiniz. Ve pişmanlık ücreti cebinize kalır.

Varsapp ile İhtiyaçlarını Karşıla, Kiralayarak Deneyimle!

Sizler de meyve sıkacaklarını, kahve makinelerini, süpürgeleri ve daha nice ev eşyalarını deneyerek sizin için en uygun modeli seçebileceğiniz kiralama yöntemini Varsapp ile deneyimleyebilirsiniz. Varsapp, yüzlerce çeşit ve satıcıdan ihtiyaçlarınıza uyacak olan ürünleri ekonomik yollarla kiralamanıza olanak tanıyor. İşini şansa bırakmak istemeyenlerin  adresi olan Varsapp’ta sen de kiralayarak deneyimlemek ve daha fazla bilgi edinmek için sıkça sorulan sorular sayfamıza göz atabilirsiniz!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.